Friday, February 23, 2024
Google search engine
HomeSportUltimul meci al lui Horațiu Moldovan la Rapid: Portarul se pregătește de...

Ultimul meci al lui Horațiu Moldovan la Rapid: Portarul se pregătește de transferul carierei la Atletico Madrid

Ultimul meci al lui Horațiu Moldovan la Rapid: Portarul se pregătește de transferul carierei la Atletico Madrid

Horațiu Moldovan, portarul echipei Rapid, și-a jucat ultimul meci pe terenul din Giulești în acest an. După trei ani petrecuți în echipa de fotbal, el se pregătește să facă transferul carierei la Atletico Madrid, conform informațiilor obținute în exclusivitate de publicația FANATIK. Fanii Rapidului și-au luat adio de la Moldovan în timpul meciului împotriva echipei FC U Craiova.

Momentul emoționant înainte de meci

Presa de specialitate, reprezentată de reporterii de la FANATIK, l-au urmărit pe Horațiu Moldovan pas cu pas înaintea ultimului său meci pe stadionul Giulești. Portarul a ieșit ultimul din autocar și a fost ovaționat de suporteri în momentul în care a intrat pe teren. Atmosfera era incendiară, iar fanii își arătau recunoștința pentru cei trei ani de sacrificii și evoluții de excepție.

Transferul lui Moldovan la Atletico Madrid a stârnit interes și discuții aprinse în tribune. Existau opinii împărțite: unii considerau că portarul nu ar avea cum să refuze o oportunitate la o echipă de top precum Atletico Madrid, chiar dacă va fi rezerva lui Oblak. Pe de altă parte, unii susțineau că ar fi fost mai bine să rămână la Rapid măcar până după Campionatul European din 2024.

Evolutie nesigură în prima repriză

Horațiu Moldovan a avut o evoluție nesigură în prima repriză a meciului împotriva echipei FC U Craiova. Portarul a fost destul de emoționat la început și a comis câteva greșeli neașteptate. Însă, fundașii centrali ai echipei Rapid au reușit să îndepărteze pericolul și să mențină scorul la egalitate.

Din păcate, Moldovan nu a avut șanse în fața eurogolului lui Albu din partea echipei FC U Craiova. Oltenii nu au mai avut acțiuni periculoase până la pauză, în timp ce Rapid presa pentru golul egalizator care a venit înainte de pauză din piciorul lui Krasniqi. Portarul și-a luat un moment pentru a-și adresa un ultim salut fanilor de pe ambele peluze înainte de a se retrage la vestiare pentru pauză.

O revenire de poveste a echipei Rapid

A doua repriză a meciului a fost una plină de provocări, dar și de emoții puternice pentru Moldovan și colegii săi. În minutul 51, echipa FC U Craiova a marcat un gol frumos prin Baeten, iar Rapid începea să se agite și să piardă controlul jocului. Oltenii au profitat de dezorganizare și au mai marcat un gol în minutul 56, elevând scorul la 3-1 în favoarea lor.

Însă, echipa Rapid nu s-a descurajat și a reușit una dintre cele mai spectaculoase reveniri din ultimul timp. Printr-un penalty acordat, Rrahmani a marcat pentru 3-2 în minutul 75, iar giuleștenii au simțit că pot răsturna rezultatul. Echipa Rapid a continuat să preseze și, în minutul 82, Onea a reușit să egaleze. Finalul meciului a fost unul incendiar, iar Burmaz a marcat golul victoriei în minutul 90+4. Fanii au scandat numele lui Moldovan într-un cor puternic, în semn de recunoștință pentru tot ce a făcut la Rapid.

Momentul despărțirii

Ultimul meci al lui Horațiu Moldovan pe terenul Giuleștiului s-a încheiat cu o victorie gloriosă pentru echipa Rapid. Portarul și-a luat adio de la fanii săi și de la stadionul care i-a fost casă în ultimii trei ani. Cu acoperișul deschis, sub o ploaie torențială, Moldovan a fermecat jocul cu intervențiile sale salvatoare și-a plecat cu capul sus.

Horațiu Moldovan are 25 de ani și este un portar talentat. Transferul său la Atletico Madrid reprezintă o oportunitate unică pentru el, iar suma de 800.000 de euro plătită de către clubul spaniol demonstrează încrederea pe care o au în el.

Cu acest ultim meci la Rapid, Horațiu Moldovan încheie un capitol important din cariera sa și își continuă visul de a juca la cel mai înalt nivel în fotbalul mondial. Să sperăm că va avea o evoluție strălucitoare și că își va face numele cunoscut pe terenurile din Spania. Ne vom aminti mereu de momentele sale de glorie de pe Giulești și îi dorim mult succes în viitoarea sa carieră la Atletico Madrid.

TAGS:

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments