Sunday, April 21, 2024
HomeActualitateUltimile noutati politice: Reactia primarului Capitalei la acuzatiile de partinire

Ultimile noutati politice: Reactia primarului Capitalei la acuzatiile de partinire

Ultimile noutati politice: Reactia primarului Capitalei la acuzatiile de partinire

In urma declaratiilor europarlamentarului Rareș Bogdan, primarul Capitalei, Nicușor Dan, a iesit in fata presei pentru a comenta acuzatiile conform carora actualul primar al sectorului 5 ar fi castigat atentia publicului cu o crestere rapida in sondaje.

„Cuvintele lui Rareș Bogdan reprezinta o perspectiva pe care o respect, dar eu ma bazez pe sondajele care arata ca PSD-ul este partidul cu cea mai mare intentie de vot in Bucuresti. In momentul in care acest partid isi va desemna candidatul, va deveni unul dintre principalii competitori in cursa pentru Primaria Generala,” a declarat primarul.

Referindu-se la propriile acuzatii de partinire, Nicușor Dan a adus clarificari asupra unui sondaj controversat despre care s-a vorbit intens in mediul politic:

„Criticii spun ca am comandat un sondaj partinitor, insa acesta a analizat mai multe ipoteze. Nu s-a inclus varianta in care PSD si PNL sa aiba candidati separati. Fiecare scenariu a fost luat in considerare, chiar si unul cu Gabriela Firea. Un candidat PSD cu notorietate ar putea obtine intre 30-35% in acest scenariu,” a subliniat edilul.

Continuand discutia cu jurnalistii, primarul a insistat ca este esential sa se astepte anuntarea candidatului oficial al PSD-ului pentru a face o analiza corecta a competitiei electorale din Bucuresti.

In paralel cu scena politica tumultoasa a Capitalei, alte subiecte au fost laitmotivul zilei. Printre acestea, un medic ATI a facut marturisiri cutremuratoare despre traiul de zi cu zi cu un salariu lunar insuficient:

„Nu ma asteptam sa ajung intr-o situatie in care sa fiu nevoit sa imi numar măruntișul din ghiozdan pentru a face fata cheltuielilor zilnice. Este o realitate crunta pentru multi dintre noi, in conditiile in care munca in sistemul medical este atat de solicitanta si plina de responsabilitati,” a dezvaluit medicul intr-un interviu.

Intr-o alta ordine de idei, o descoperire incredibila a reusit sa fascineze publicul larg: pâinea cu gust de carne, o inovatie realizata de Universitatea Dunărea de Jos Galați, care promite sa aduca beneficii atat pentru buzunarele romanilor, cat si pentru sanatatea acestora.

Echipa de cercetare de la universitate a pus la punct o reteta unica care imbina gustoasele caracteristici ale carnii cu textura si practicitatea painii, creand astfel un produs revolutionar destinat consumatorilor constienti de avantajele unei alimentatii echilibrate si savuroase.

Sursa:

Previous article
Next article
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments