Tuesday, April 16, 2024
HomeSportTransylvania Open 2024: Karolina Pliskova și Anastasia Pavlyuchenkova vin la Cluj-Napoca pentru...

Transylvania Open 2024: Karolina Pliskova și Anastasia Pavlyuchenkova vin la Cluj-Napoca pentru turneul de tenis

Transylvania Open 2024: Karolina Pliskova și Anastasia Pavlyuchenkova vin la Cluj-Napoca pentru turneul de tenis

EZS.ro – Pe parcursul perioadei 3-11 februarie, iubitorii tenisului din România vor avea șansa să-i vadă la treabă pe Karolina Pliskova și Anastasia Pavlyuchenkova, două jucătoare de top din circuitul WTA, la competiția Transylvania Open 2024 care va avea loc la Cluj-Napoca. Organizatorii au anunțat cu entuziasm numele acestor sportive remarcabile care vor participa la turneul de tenis.

Karolina Pliskova, fost lider WTA și finalistă la US Open și Wimbledon, vine la Cluj-Napoca

Una dintre cele mai așteptate jucătoare la turneul Transylvania Open 2024 este Karolina Pliskova. Cehoaica în vârstă de 31 de ani, clasată pe locul 37 WTA în prezent, a fost lider mondial și are în palmares finale la US Open 2016 și Wimbledon 2021. Cu toate acestea, anul trecut nu a reușit să participe la competiția de la Cluj-Napoca din cauza unei accidentări.

Pliskova și-a exprimat marea dorință de a participa la Transylvania Open 2024 și a transmis un mesaj către fanii români: “Salutări fanilor tenisului din România! Sunt Karolina. Abia aștept să vin la Cluj, să joc la Transylvania Open, pe 5 februarie. Așa cum știți, și anul trecut trebuia să joc, dar o accidentare m-a împiedicat să vin, așa că anul acesta abia aștept să vă văd pe toți. Va fi o săptămână uimitoare, un turneu extraordinar, sper că veți veni cu toții să mă susțineți și să ne bucurăm împreună.”

Finalista de la Roland Garros 2021, Anastasia Pavlyuchenkova, va fi și ea prezentă

Printre numele mari care vor lua startul în cadrul Transylvania Open 2024 se numără și Anastasia Pavlyuchenkova. Tenismena rusă, clasată pe locul 59 WTA, a reușit să ajungă până în finala de la Roland Garros 2021, unde a pierdut în fața Barborei Krejcikova. Prezența sa la Cluj-Napoca aduce un plus de valoare competiției și va oferi faniilor ocazia să o admire pe teren.

21 de jucătoare din Top 100 WTA vor participa la Transylvania Open 2024

Transylvania Open 2024 se anunță a fi un turneu de tenis de excepție, având în vedere prezența a nu mai puțin de 21 de jucătoare din Top 100 WTA. Campioane precum Anna Blinkova și Tamara Korpatsch vor reveni în speranța de a cuceri titlul de la Cluj-Napoca. Alte jucătoare de top care vor anima competiția includ Martina Trevisan, Tatjana Maria și Elisabetta Cocciaretto. Cu un astfel de lot valoros, disputa pentru trofeu se anunță extrem de acerbă și interesantă.

Ana Bogdan, singura speranță românească la Transylvania Open 2024

În momentul de față, Ana Bogdan este singura jucătoare româncă care a fost anunțată pe tabloul principal la Transylvania Open 2024. În speranța de a obține un rezultat notabil în fața propriilor suporteri, Ana Bogdan va lupta pentru a impresiona și pentru a-și atinge obiectivele în turneu. În decembrie 2023, organizatorii anunțau că pe lângă Bogdan, pe tabloul principal ar putea să se afle și Gabiela Ruse sau Jaqueline Cristian. Fanii tenisului românesc sunt cu ochii pe Ana Bogdan și speră într-un parcurs unic pe terenul competiției din Cluj-Napoca.

Transylvania Open 2024 promite să aducă cele mai bune momente de tenis pe terenurile indoor ale salii polivalente BT Arena. Fanii care vor achiziționa bilete primesc acces la toate meciurile dintr-o zi, iar prețurile early bird, valabile până pe 11 ianuarie, variază între 45 și 145 de lei. Este o oportunitate unică de a fi martorii unuia dintre cele mai așteptate evenimente sportive din România. Nu ratați ocazia de a susține jucătoarele de top și de a trăi momente de tensiune și pasiune pe terenul de tenis din Cluj-Napoca.

TAGURI:

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments