Sunday, April 21, 2024
HomeActualitateTransportul public din București devine mai accesibil și ușor de utilizat

Transportul public din București devine mai accesibil și ușor de utilizat

Transportul public din București devine mai accesibil și ușor de utilizat

Îmbunătățirea calității transportului public reprezintă o prioritate pentru Societatea de Transport București (STB SA), care ia măsuri pentru a satisface nevoile și preferințele călătorilor. Directorul general al STB SA, Daniel Istrate, a declarat într-o postare pe pagina de Facebook a societății că se dorește atât înnoirea parcului de vehicule, cât și dezvoltarea unor metode moderne și accessibile de plată a titlurilor de călătorie.

Astfel, pentru a simplifica procesul de cumpărare a biletelor, STB SA a introdus stațiile de plată SelfPay, amplasate în diverse locații din București și Ilfov. Aceste terminale digitale se găsesc în marile rețele de retail, piețe, benzinării, sedii ale băncilor partenere, primării și alte instituții publice, permițând astfel călătorilor să își achiziționeze cu ușurință titlurile de călătorie.

Prin includerea stațiilor de plată SelfPay în rețeaua de transport public, STB SA oferă călătorilor mai multe opțiuni și crește accesibilitatea serviciului. În total, sunt disponibile 1.912 stații de plată SelfPay în București și Ilfov, unde utilizatorii pot reîncărca cardul ACTIV atât cu bani cash, cât și cu cardul bancar.

Pe lângă noile stații de plată SelfPay, STB SA dezvoltă și alte modalități de plată pentru a întâmpina nevoile tuturor categoriilor de călători. Astfel, se poate plăti direct la validator cu cardul bancar contactless sau cu telefonul, prin platforma YouthTB, online prin platforma STB, prin aplicația 24Pay, prin SMS, automate sau puncte de vânzare.

Aceste îmbunătățiri aduse sistemului de transport public din București sunt binevenite de călători, care vor beneficia de o mai mare flexibilitate în achiziționarea și utilizarea titlurilor de călătorie. STB SA demonstrează astfel angajamentul său în a oferi servicii de calitate și a răspunde nevoilor comunității într-un mod eficient și modern.

Surse:

TAGS:

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments