Friday, June 21, 2024
HomeSportTransferurile de iarnă ale Rapidului - Damjan Djokovic în centrul atenției

Transferurile de iarnă ale Rapidului – Damjan Djokovic în centrul atenției

Transferurile de iarnă ale Rapidului – Damjan Djokovic în centrul atenției

Echipa de fotbal Rapid a făcut o mutare importantă în această iarnă prin transferul mijlocașului Damjan Djokovic de la FCSB. După o perioadă în care Gigi Becali a căutat să scape de el, croatul a ajuns la Rapid, încasând un salariu lunar de 17.000 de euro, conform informațiilor dezvăluite în exclusivitate de FANATIK. Cu toate acestea, performanțele lui Djokovic nu au fost deosebite în tricoul echipei „alb-vișinii”.

Responsabilitatea pentru evoluțiile lui Djokovic este aruncată asupra FCSB-ului

Damjan Djokovic a fost titular în toate cele trei meciuri oficiale jucate de Rapid în acest an. Cu toate acestea, fostul campion cu CFR Cluj nu a convins și a primit criticile unor figuri importante din lumea fotbalului. Victor Angelescu, acționar minoritar la Rapid, este de părere că jucătorul va arăta mult mai bine în viitor și dă vina pe FCSB pentru faptul că a avut puține minute de joc în ultimele luni.

“Mie mi-a plăcut Djokovic în ultimul meci, începe să arate din ce în ce mai bine. De ultimul meci pot spune că am fost mulțumit. Djokovic a venit un pic mai târziu. La FCSB nu mai juca atât de mult. Juca 45 de minute la FCSB. Nu avea un anumit ritm. La ultimul meci, a avut un altfel de ritm, sunt convins că într-o săptămână – două va arăta mult mai bine”, a declarat Victor Angelescu, la TV Digi Sport.

  • 30 iunie 2025 este data la care expiră contractul lui Damjan Djokovic cu Rapid

Djokovic: Rapid poate lupta pentru titlu

Chiar dacă FCSB se află în fruntea clasamentului cu un avans considerabil de nouă puncte, Damjan Djokovic consideră că Rapid are șanse reale la câștigarea titlului. Fotbalistul recunoaște că este o luptă grea, dar încrederea în spiritul echipei este mare.

“FCSB are 11 puncte în față, e un avans mare. Dar titlul nu e dat până nu se ridică trofeul. Pe scurt, e o luptă grea. Dar clubul Rapid are un spirit care poate să fie un mare plus. Depinde însă ce facem noi, ca jucători, pe teren. Trebuie să avem un joc mai consistent, mai dinamic. La acest club avem mereu presiune pozitivă, altfel nu se poate. M-am adaptat încet, încet. Ar fi frumos să luăm campionatul. Este un drum lung. Sunt niște luni în care nu am jucat constant, am și venit mai târziu în cantonament. Sunt conștient că pot să joc mai bine și de asta sunt aici și joc fotbal, să fac mai bine. Au fost multe schimbări la Rapid. Au venit mulți jucători noi și trebuie să construim relațiile de joc în teren. Echipa are nevoie de timp să crească. Trebuie să creăm stilul nostru”, a declarat Djokovic.

Conclusion

Damjan Djokovic a fost adus la Rapid cu speranțe mari, însă performanțele sale nu au fost la nivelul așteptărilor până acum. Cu toate acestea, el și echipa sa sunt hotărâți să lupte pentru titlu și să ducă Rapidul pe primele locuri în clasament. Data expirării contractului lui Djokovic este 30 iunie 2025, iar până atunci se așteaptă ca el să își demonstreze valoarea și să aducă rezultate pozitive pentru echipă.

Tags: Rapid, Damjan Djokovic, FCSB, titlu, fotbal.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General