Monday, June 24, 2024
HomeSportTransferul surpriză al lui Claudiu Petrila la Rapid

Transferul surpriză al lui Claudiu Petrila la Rapid

Transferul surpriză al lui Claudiu Petrila la Rapid

Una dintre cele mai interesante mutări ale acestei veri în fotbalul românesc a fost transferul atacantului Claudiu Petrila de la CFR Cluj la Rapid. După o perioadă de negocieri intense, giuleștenii au reușit să-l aducă pe Petrila în echipa lor, plătind o sumă de 750.000 de euro pentru serviciile sale. Acest transfer a stârnit multe discuții în lumea fotbalului, având în vedere palmaresul impresionant al jucătorului, precum și potențialul său de dezvoltare.

Vedeta de la Rapid, luptătorul care a învins adversitățile

Povestea lui Claudiu Petrila este una demnă de admirat. Într-un interviu acordat pentru FANATIK, Petrila a dezvăluit că începuturile sale în fotbal au fost extrem de dificile. În anul 2016, el a fost respins în probe de către FC Botoșani, dar a reușit să-și dovedească valoarea la echipa a doua de la CFR Cluj.

“Am fost în probe la Sampdoria, am fost în probe la Botoșani. Apoi am fost la CFR Cluj, la echipa a doua. Au venit foarte mulți jucători. Inițial nu au vrut să mă țină, apoi s-au răzgândit. În 2016 era. Nu aveam fizic, nu aveam putere, nu aveam nimic. Așa au decis domnii. Ulterior am ajuns la mai bine. Eram doar cu mingea în fața casei”, a declarat Petrila în interviu.

Înfruntând singurătatea departe de familie

O altă provocare pe care Petrila a avut-o de înfruntat a fost mutarea singur la Cluj-Napoca, departe de familie, la doar 17 ani. Cu toate acestea, el nu s-a lăsat descurajat și a pus totul pe joc pentru a-și urma visul de a deveni fotbalist profesionist.

“Doar cu un perete. Din Oradea am plecat la 16 ani să dau probe și la 17 ani am reușit să mă mut la Cluj. Singur. Mai stăteam cu colegi în același bloc. Am luat viața în piept. Toni Conceicao m-a debutat la CFR Cluj. Prima dată în Cupa României, apoi în campionat cu Gaz Metan Mediaș”, a povestit Petrila într-un alt moment al interviului.

Un tânăr campion al României

Desi are doar 23 de ani, Claudiu Petrila se poate lăuda cu patru titluri de campion al României în palmares, toate câștigate în tricoul echipei CFR Cluj. Performanța sa impresionantă la vârsta sa fragedă îl plasează printre cei mai titrați jucători din istoria Rapidului, alături de Damjan Djokovic.

După o accidentare care l-a ținut departe de teren timp de trei luni, Petrila a revenit recent în componența echipei Rapid. Desi nu este la 100% din capacitate, tânărul atacant a demonstrat deja că este o prezență importantă în jocul formației giuleștene, oferind asistențe și reușind să se impună prin tehnica și viteza sa.

TAGS: Transferul Rapid Cluj Petrila

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General