Friday, March 1, 2024
Google search engine
HomeSportTransferul lui Horațiu Moldovan la Atletico Madrid este aproape de finalizare, potrivit...

Transferul lui Horațiu Moldovan la Atletico Madrid este aproape de finalizare, potrivit sursei FANATIK

Transferul lui Horațiu Moldovan la Atletico Madrid este aproape de finalizare, potrivit sursei FANATIK

Echipa condusă de Diego Simeone a manifestat un interes deosebit pentru portarul Rapidului, conform unor informații obținute în exclusivitate de FANATIK. Agentul jucătorului, Arcadie Zaporojanu, a confirmat că transferul este în faza finală și ar putea fi finalizat în curând.

Horațiu Moldovan dezvăluie planurile sale după meciul Rapid – FC U Craiova 4-3

La finalul partidei dintre Rapid și FC U Craiova, încheiată cu scorul de 4-3 în favoarea gazdelor, Horațiu Moldovan și-a anunțat plecarea către Atletico Madrid și și-a luat rămas bun de la coechipieri.

Într-un interviu acordat după meci, Moldovan a mărturisit că a decis să plece la Atletico Madrid din dorința de a evolua la un nivel mai înalt și de a-și demonstra calitățile.

“Cred că ne-am obișnuit cu astfel de meciuri la Rapid. Nu renunțăm niciodată și erau importante cele 3 puncte. Cheia a fost că am demonstrat că suntem o echipă și nu am renunțat. Am fost concentrat pe joc și mă bucur că am luat cele 3 puncte. A fost o încărcătură mare, într-o zi eram într-o parte, într-o zi în alta. La început nu prea am crezut că e adevărat, dar când am văzut că e oficial, am realizat că este șansa vieții mele. Credeți că Atletico Madrid e de refuzat? Poate acest tren nu mai vine. Voi merge să văd ce se întâmplă, voi munci la fel de mult și când va veni șansa să demonstrez că am valoare”, a declarat Moldovan.

Reacții din vestiarul Rapidului

Colegul de echipă al lui Moldovan, fundașul Răzvan Onea, a vorbit și el despre transferul portarului la Atletico Madrid.

“Mă bucur că am reușit să luăm cele 3 puncte în acest meci dificil. Cu ajutorul suporterilor și cu efortul nostru, am reușit să ne revenim și să întoarcem rezultatul. Momentul-cheie a fost acel penalty acordat pentru noi, care ne-a dat încredere că putem reveni. Sperăm să menținem aceeași încredere și să câștigăm meciurile următoare”, a spus Onea.

Onea a mai adăugat că echipa se bucură pentru Moldovan și îi dorește succes la Atletico Madrid: “Ne bucurăm pentru Horațiu Moldovan, echipa la care merge este una imensă, în top 3 în Spania și top 10 în lume. El va lupta pentru un loc de titular și sunt convins că va face treabă foarte bună. Sper să aibă meciuri bune și să-l vedem titular la Euro.”

Transferul lui Moldovan schimbă soarta meciului cu FC U Craiova

Meciul dintre Rapid și FC U Craiova a fost unul extrem de disputat, iar Moldovan a avut un cuvânt greu de spus în evoluția echipei sale. Fundașul Răzvan Onea susține că momentul cheie al întâlnirii a fost acordarea unui penalty în favoarea Rapidului, după o analiză de 6 minute la VAR.

“Acordarea penalty-ului într-o fază analizată la VAR ne-a dat încrederea că putem reveni în meci. Am avut o victorie imensă de această victorie. Chiar dacă a fost un moment dificil în a doua repriză, am dat dovadă de caracter și am reușit să întoarcem rezultatul. Sperăm să păstrăm acest ritm și să obținem victorii și în meciurile următoare”, a declarat Onea.

TAGS: Fanatik.ro, Rapid, Atletico Madrid, Diego Simeone, Horațiu Moldovan, FC U Craiova
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments