Tuesday, April 16, 2024
HomeSportTransferul lui Horațiu Moldovan la Atletico Madrid: Ce se întâmplă cu prezența...

Transferul lui Horațiu Moldovan la Atletico Madrid: Ce se întâmplă cu prezența sa în naționala României?

Transferul lui Horațiu Moldovan la Atletico Madrid: Ce se întâmplă cu prezența sa în naționala României?

Transferul surprinzător al portarului Horațiu Moldovan la Atletico Madrid a stârnit numeroase întrebări cu privire la statutul său în cadrul naționalei României. Având în vedere că Moldovan va fi rezerva lui Jan Oblak, mulți se întreabă dacă acest lucru îi va afecta șansele de a evolua în echipa națională. Pentru a clarifica aceste aspecte, am discutat cu Andrei Balmoș, prietenul și impresarul portarului român, care ne-a dezvăluit mai multe detalii.

O decizie asumată: Transferul lui Horațiu Moldovan la Atletico Madrid

Impresarul Horațiu Moldovan, Andrei Balmoș, a vorbit recent despre transferul portarului la Atletico Madrid și a negat că ar fi fost implicat în deciziile acestuia. Balmoș a subliniat faptul că Moldovan a ales să semneze cu Atletico nu doar pentru aspectul financiar, ci și pentru oportunitatea de a evolua la un club de top din LaLiga. Acesta a declarat că Moldovan are potențialul de a fi titular în unul dintre cele mai bune echipe din lume, pe termen lung.

Intervievat la emisiunea FANATIK SUPERLIGA, Andrei Balmoș a subliniat că încrederea în deciziile luate de Moldovan este mare și că portarul a discutat cu selecționerul înainte de a încheia transferul la Atletico Madrid. Totodată, Balmoș a adăugat că suma de transfer negociată între Rapid și Atletico este în limitele corecte și că există bonusuri pentru obiective îndeplinite.

Conform impresarului, contractul semnat de Horațiu Moldovan este unul foarte avantajos pentru jucător, dar decizia de a alege Atletico nu a fost determinată strict de aspectul financiar. Balmoș a subliniat că Moldovan este un jucător echilibrat și bine educat, care își cunoaște valoarea și este conștient de potențialul său. Andrei Balmoș a încheiat afirmând că, în opinia sa, Horațiu Moldovan poate fi titular la orice club din lume.

Reacția neașteptată a lui Horațiu Moldovan la oferta de la Atletico Madrid

Andrei Balmoș a dezvăluit cum a reacționat Horațiu Moldovan atunci când a aflat de oferta de transfer de la Atletico Madrid. Impresarul a explicat că a primit un telefon seara, iar când l-a sunat pe Moldovan pentru a-i comunica despre oferta, acesta a închis telefonul, crezând că este o glumă. Balmoș a mărturisit că această reacție l-a surprins, dar că ulterior a reușit să discute cu portarul și să îl convingă de seriozitatea propunerii.

Impresarul a menționat că Moldovan este unul dintre jucătorii pe care îi reprezintă începând cu 30 noiembrie 2023 și a subliniat că este printre puținii impresari din România care deține licență FIFA. Balmoș a mai precizat că decizia lui Moldovan de a semna cu Atletico Madrid a fost una personală și că nu are libertatea de a discuta despre detalii contractuale. Totodată, impresarul a subliniat că experiența legată de acest transfer a fost una extraordinară și că totul s-a desfășurat conform planului.

Impresarul lui Horatiu Moldovan, DEZVALUIRI DIN CULISE despre TRANSFERUL la Atletico Madrid

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments