Sunday, February 25, 2024
Google search engine
HomeSportTransfer de senzație la Atletico Madrid: Horațiu Moldovan se alătură echipei spaniole

Transfer de senzație la Atletico Madrid: Horațiu Moldovan se alătură echipei spaniole

Transfer de senzație la Atletico Madrid: Horațiu Moldovan se alătură echipei spaniole

Informația despre transferul portarului Horațiu Moldovan la Atletico Madrid a fost dezvăluită în exclusivitate de site-ul Fanatik. Impresarul jucătorului, Arcadie Zaporojanu, a oferit mai multe detalii despre această mutare spectaculoasă. Spaniolii au fost de acord să-l lase pe fotbalist să rămână la Rapid pentru încă un meci, în această etapă, înainte ca acesta să se alăture echipei din Spania.

Ultimele detalii despre transfer

Horațiu Moldovan, în vârstă de 22 de ani, va părăsi România pe 22 ianuarie și va efectua vizita medicală la Atletico Madrid. Potrivit agentului jucătorului, Arcadie Zaporojanu, ultimul meci al portarului pentru Rapid va fi împotriva echipei FCU Craiova 1948, după care va începe o nouă etapă în cariera sa.

Agentul a dezvăluit că s-au discutat și stabilit detaliile contractuale. Durata contractului poate fi de 4 ani și jumătate sau 5 ani și jumătate, iar salariul lui Moldovan va crește treptat începând de la 800.000 de euro. Transferul la Atletico Madrid a fost o surpriză pentru mulți, dar impresarul a explicat că echipa spaniolă căuta un înlocuitor în urma performanțelor slabe ale altor portari din lot.

În ceea ce privește situația lui Moldovan la echipa națională, Arcadie Zaporojanu crede că portarul va rămâne titular și va lupta pentru acest statut. Nu contează dacă va juca în Cupa Regelui, în campionat sau în cupele europene, el va face tot posibilul pentru a se impune și a fi convocat.

Opinia lui Florin Prunea despre transfer

Fostul portar al “generației de aur”, Florin Prunea, nu privește cu ochi buni transferul lui Horațiu Moldovan la Atletico Madrid. Desi va câștiga un salariu impresionant de 800.000 de euro pe an, Prunea consideră că portarul român va avea șanse minime să se impună în echipa spaniolă, dat fiind faptul că Jan Oblak este considerat cel mai bun portar al lui Atletico Madrid.

Prunea a subliniat faptul că și la alte echipe precum Betis există portari foarte buni și că Moldovan va concura cu jucători cu experiență în La Liga. Cu toate acestea, Prunea înțelege că oferta de la Atletico Madrid nu putea fi refuzată și că Moldovan va putea învăța multe de la unul dintre cei mai buni portari din lume.

Concluzii

Transferul lui Horațiu Moldovan la Atletico Madrid este unul spectaculos și va deschide noi oportunități pentru fotbalistul român. Deși va avea de înfruntat o concurență acerbă, cert este că va avea șansa de a evolua la un nivel foarte înalt și de a învăța de la cei mai buni.

TAGS:

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments