Thursday, February 29, 2024
Google search engine
HomeSportTransfer bombă în Premier League: Karim Benzema se pregătește să-și ia adio...

Transfer bombă în Premier League: Karim Benzema se pregătește să-și ia adio de la Al Ittihad și să se alăture lui Chelsea!

Transfer bombă în Premier League: Karim Benzema se pregătește să-și ia adio de la Al Ittihad și să se alăture lui Chelsea!

Adus cu mare fast de la Real Madrid în vară, atacantul în vârstă de 36 de ani, Karim Benzema, pare să nu se fi adaptat deloc la noul său club, Al Ittihad, și nici la viața din Arabia Saudită. Performanțele sale de pe teren au fost în departare de așteptările fanilor și ale șeicilor.

Clubul englez își face cu ochiul la situația delicată dintre Karim Benzema și Al Ittihad

Nemulțumirile lui Karim Benzema au ajuns la cote maxime încă de la începutul acestui an, atunci când acesta nu s-a prezentat la reunirea echipei Al Ittihad. Ca urmare, antrenorul Marcelo Gallardo l-a exclus din lotul pentru cantonamentul de iarnă. Această situație a alimentat speculațiile potrivit cărora fotbalistul francez ar putea să plece din Arabia Saudită, mai ales că este dorit în Premier League.

The Telegraph anunță că echipa londoneză Chelsea își dorește să profite de acest context și de faptul că Benzema vrea să scape cât mai repede de situația neplăcută din zona Golfului și intenționează să-l aducă sub formă de împrumut până la finalul sezonului.

Problemele cu care se confruntă Chelsea sunt evidente la nivelul liniei de atac, după accidentarea francezului Christopher Nkunku și absența lui Nicolas Jackson, plecat cu naționala Senegalului la Cupa Africii pe Națiuni și care va lipsi aproximativ o lună.

Cu toate acestea, în ciuda zvonurilor care circulă, se pare că Karim Benzema nu este interesat de o mutare pe Stamford Bridge în această perioadă de transferuri. Apropiații fotbalistului susțin că acesta are în vedere o întoarcere rapidă în Dubai pentru a se pregăti alături de echipa Al Ittihad.

Benzema este blocat în Mauritius din cauza unei furtuni

Starul francez Karim Benzema i-a informat pe oficialii clubului saudit că este blocat în Mauritius, unde și-a petrecut vacanța de iarnă, din cauza ciclonului Belal care a lovit insula din Oceanul Indian în ultimele zile.

Potrivit informațiilor furnizate de Marca, Karim Benzema încă se află în Port Louis, capitala insulei Mauritius, deși a încercat să părăsească locația în ultimele trei zile. Din păcate, niciun zbor nu a putut decola din zonă din cauza vântului puternic generat de ciclon.

Karim Benzema a fost în ultima perioadă criticat de suporteri pentru implicarea sa redusă în jocurile echipei Al Ittihad, iar statistica sa este departe de nivelul pe care îl avea atunci când câștiga Balonul de Aur. Drept urmare, fotbalistul francez a luat o decizie radicală și și-a închis contul de Instagram, pentru a se concentra în totalitate pe recuperarea formei și performanțele pe teren.

În actuala stagiune, Benzema a reușit să marcheze 9 goluri pentru echipa sa, Al Ittihad, însă campioana en-titre ocupă un dezamăgitor loc 7 în clasament, cu doar 28 de puncte, aproape jumătate din cât a strâns liderul Al Hilal.

Click aici pentru mai multe știri despre Karim Benzema

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments