Tuesday, April 16, 2024
HomePoliticaTraian Băsescu ar putea fi externat astăzi, după o perioadă în spital

Traian Băsescu ar putea fi externat astăzi, după o perioadă în spital

Traian Băsescu ar putea fi externat astăzi, după o perioadă în spital

Conform informațiilor obținute de Realitatea PLUS, se pare că Traian Băsescu ar urma să fie externat astăzi din spital, după câteva zile de internare. Fostul președinte a fost adus într-o stare destul de gravă la Spitalul Militar din Capitală vineri seara și a fost internat în Secția de Boli Infecțioase unde a primit un tratament riguros. Medicii au diagnosticat o puternică viroză pulmonară la Băsescu.

Evoluția stării de sănătate a fostului președinte este în general pozitivă, potrivit medicilor, însă rămâne instabilă din cauza unor afecțiuni preexistente. Printre acestea se numără îngustarea arterelor, hipertensiunea arterială și o problemă pulmonară care determină oboseală rapidă. Aceste afecțiuni cronice reprezintă o provocare pentru echipa medicală care îl îngrijește pe Băsescu.

Este important de menționat că Traian Băsescu a suferit un infarct acum doi ani și a fost internat de urgență la un spital din Bruxelles. Experiența sa anterioară cu problemele cardiovasculare adaugă o dimensiune suplimentară tratamentului și monitorizării sale medicale actuale.

Desigur, procesul de recuperare și monitorizare medicală vor continua și după externare. Este esențial ca fostul președinte să primească consiliere și recomandări adecvate pentru a putea menține starea sa de sănătate cât mai bună posibil. Echipa medicală va monitoriza eficient evoluția sa și va ajusta tratamentul în funcție de necesități.

În concluzie, Traian Băsescu pare că are șanse bune de a fi externat astăzi, însă recuperarea sa va dura în continuare și trebuie să acorde atenție deosebită sănătății sale pentru a evita complicațiile. Vom continua să urmărim evoluția sa și să oferim actualizări pe măsură ce informațiile devin disponibile.

Source:

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments