Thursday, May 23, 2024
HomeSportTragedie pe litoral: Tânărul Gabriel, 27 de ani, mort într-un accident în...

Tragedie pe litoral: Tânărul Gabriel, 27 de ani, mort într-un accident în Mangalia

Tragedie pe litoral: Tânărul Gabriel, 27 de ani, mort într-un accident în Mangalia

Recent, a avut loc un tragic eveniment în Mangalia, soldat cu pierderea unui tânăr de numai 27 de ani, iar altul se luptă acum pentru viața sa în spital. Detaliile crunte ale accidentului au ieșit la iveală, dezvăluind o tragedie ce a șocat comunitatea locală.

Secvența accidentului care a zguduit Mangalia

Surse apropiate anchetei au indicat că imagini surprinse de camerele de supraveghere amplasate în zonă pot oferi o privire asupra tragicului moment. Se pare că mașina condusă de tânărul de 27 de ani a scăpat de sub control, derapând violent și lovind un gard, o troiță, apoi oprindu-se într-un stâlp.

Persoanele cu acces la primele informații au declarat că șoferul decedat și-a pierdut controlul asupra volanului din cauza vitezei și a carosabilului umed. Conform experților, mașina cu tracțiune spate ar fi intrat probabil în acvaplanare, conform Observator News.

Impactul a fost devastator. Șoferul a fost aruncat cu forță pe șosea, în timp ce pasagerul din dreapta, un tânăr de 23 de ani, a rămas blocat în mașină. Echipele de intervenție medicală au fost imediat solicitate să intervină.

Din nefericire, șoferul a decedat în drum spre spital. Prietenul său, în vârstă de 23 de ani, se află în stare critică la Spitalul din Constanța. Starea sa este gravă, fiind în comă și având un braț amputat.

Expert în conducere: Acvaplanarea, un pericol iminent

Specialistul în conducere, Titi Aur, a subliniat că fenomenul de acvaplanare este extrem de dificil de controlat, în special pentru șoferii lipsiți de experiență. Este posibil ca șoferul să fi apăsat prea tare pedala de accelerație pe un carosabil umed și alunecos.

“În școlile de șoferi rareori se discută despre acvaplanare. Acești tineri au manifestat o încredere exagerată în mașina lor și au depășit limitele de siguranță ale acesteia.

Într-un moment de acvaplanare, supraviețuirea necesită o vastă experiență și un instinct foarte bine dezvoltat. Este imperativ să-ți anticipezi reacțiile”, a transmis Titi Aur, conform informațiilor provenite din surse oficiale.

Rareș Gabriel, în vârstă de 27 de ani, decedat în accident, se afla în drum spre o stație ITP în dimineața tragică de marți. Autoritățile competente vor investiga în detaliu circumstanțele precise ale tragediei rutiere.

 

TAGS: tragedie, accident, Mangalia, Titi Aur
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments