Sunday, April 21, 2024
HomeSportTragedie pe lacul Siutghiol: Un pescar dispărut a fost găsit mort

Tragedie pe lacul Siutghiol: Un pescar dispărut a fost găsit mort

Tragedie pe lacul Siutghiol: Un pescar dispărut a fost găsit mort

O veste tragică a lovit comunitatea locală din Constanța, după ce unul dintre cei doi pescari dispăruți acum o lună a fost găsit mort pe Lacul Siutghiol. Autoritățile continuă căutările pentru a-l găsi pe prietenul său, care nu a fost încă descoperit.

Cristian și Florin, doi tineri prieteni în vârstă de 22 și respectiv 29 de ani, au plecat la pescuit în seara zilei de 7 ianuarie și nu s-au mai întors de atunci. Tragedia s-a abătut asupra lor pe Lacul Siutghiol din Constanța.

La aproape o lună de la dispariția lor, corpul neînsuflețit al lui Cristian a fost descoperit în dimineața zilei de 16 februarie. Un localnic a observat trupul înecat plutind pe suprafața lacului și a alertat autoritățile prin intermediul numărului de urgență 112.

Imediat după primirea apelului, echipele de intervenție au fost trimise să scoată trupul din apă cu ajutorul unei ambarcațiuni și a unei autospeciale de stingere. Cristian a fost găsit mort, iar prietenul său este încă dat dispărut.

Investigații în cazul morții lui Cristian

Politia Municipiului Constanța a deschis o anchetă penală pentru a stabili circumstanțele exacte în care s-a produs decesul lui Cristian. Cercetările continuă pentru a găsi și răspunsul la întrebarea despre soarta prietenului său.

Din informațiile comunicate de poliție, se pare că la data de 16 februarie a.c., în jurul orei 12.00, un cetățean a sesizat prezența unui cadavru în Lacul Siutghiol. Polițiștii ajunși la fața locului au constatat că este vorba despre trupul neînsuflețit al unui bărbat în vârstă de 22 de ani. Pompierii au scos cadavrul din apă și l-au predat autorităților.

Ancheta deschisă de poliție are ca scop să stabilească dacă în cazul morții lui Cristian s-a comis o infracțiune de ucidere din culpă. Cercetările continuă pentru a aduce lumină și în ceea ce privește dispariția prietenului său.

Eforturile autorităților pentru găsirea celui de-al doilea pescar

Anunțul dispariției celor doi pescari a fost făcut la începutul lunii ianuarie. La momentul respectiv, pompierii ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină pentru căutarea lor pe Lacul Siutghiol.

Cu toate acestea, deși au fost recuperate barca și echipamentul de pescuit, individul de 29 de ani încă nu a fost găsit. Autoritățile nu au încetat să caute și să speră că vor găsi răspunsuri.

Pescari dispăruti

Dispariția celor doi pescari pe Lacul Siutghiol a șocat comunitatea locală și a stârnit îngrijorare în rândul altor pescari pasionați. În lipsa unor informații concrete, speculațiile și ipotezele cu privire la soarta lor au început să circule.

Mulți speră că prietenul lui Cristian va fi găsit în viață și că această tragedie va aduce în prim-plan importanța siguranței și precauțiilor pe care trebuie să le aibă oricine se aventuță pe apă pentru a-și practica hobby-ul.

În prezent, autoritățile continuă să investigheze cazul și depun toate eforturile pentru a găsi răspunsuri la întrebările ridicate de această tragedie.

TAGS:pescari dispăruti, constanta, incident pe lac, disparitie suspecta
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments