Monday, May 20, 2024
HomeSportTragedie pe drumurile din Constanța: Un tânăr de 27 de ani a...

Tragedie pe drumurile din Constanța: Un tânăr de 27 de ani a pierit în urma unui accident grav

Tragedie pe drumurile din Constanța: Un tânăr de 27 de ani a pierit în urma unui accident grav

Un eveniment tragic a avut loc în județul Constanța, unde un autoturism de lux de marca BMW a fost implicat într-un accident mortal. Șoferul, în vârstă de 27 de ani, a pierit în urma impactului devastator, iar pasagerul său a suferit răniri grave, inclusiv amputarea unei mâini.

Accidentul cutremurător a avut loc în dimineața zilei de marți, pe un traseu din Dobrogea, la ieșirea din localitatea 2 Mai către Mangalia. Automobilul a lovit violent un stâlp, iar consecințele au fost deosebit de grave, soldându-se cu pierderea vieții unui tânăr și cu leziuni serioase pentru celălalt ocupant al mașinii.

Eforturile de intervenție au fost de amploare, Serviciul de Ambulanță Județean Constanța fiind mobilizat la locul tragediei cu două ambulanțe și o autospecială SMURD. Medicii prezenți la fața locului au găsit doi tineri în stare critică, amândoi fiind victime ale unor leziuni severe.

Din nefericire, unul dintre răniți, un tânăr de 27 de ani, a suferit un stop cardiorespirator în timpul transferului către unitatea medicală. Toate eforturile de resuscitare au fost în zadar, iar tânărul a fost declarat decedat. În același timp, pasagerul său, un alt tânăr în vârstă de 23 de ani, a fost supus unei intervenții de amputare a falangelor.

Potrivit informațiilor obținute de la surse media, tânărul decedat se îndrepta către locul de muncă în ziua tragică. În mod ironic, aceasta a fost ultima sa călătorie cu autoturismul, un moment care va rămâne în amintirea celor apropiați.

Imagini șocante de la locul impactului. Autoturismul BMW, un morman de fiare

Vizualizările efectuate la locul accidentului au evidentiat amploarea tragediei. Vehiculul de lux de markă BMW a fost grav avariat în urma coliziunii cu stâlpul și pare a fi un morman de fiare aproape de nerecunoscut. Doar printr-un adevărat miracol tânărul de 23 de ani a reușit să supraviețuiască acestui impact violent.

Incidentul tragic a fost semnalat autorităților în jurul orei 7:45, marți dimineață, la ieșirea din 2 Mai către Mangalia, pe DN 39. Poliția Județeană Constanța a declanșat imediat o anchetă pentru a stabili circumstanțele exacte ale accidentului și pentru a evalua eventualele consecințe legale pentru șoferul implicat în tragedie.

Conform declarațiilor oficiale ale IPJ Constanța, conducătorul auto, un bărbat de 27 de ani, ar fi pierdut controlul direcției autoturismului, provocând coliziunea gravă cu stâlpul. Incidentul a dus la rănirea gravă a ambilor ocupanți ai mașinii, unul dintre ei fiind pasagerul în vârstă de 23 de ani care a supraviețuit evenimentului tragic.

TAGS:

Accident, Constanța, BMW, tragedie, șofer

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments