Tuesday, April 16, 2024
HomeSportTragedie la un priveghi din Călărași: Bărbatul a murit după un pariu...

Tragedie la un priveghi din Călărași: Bărbatul a murit după un pariu stupit

Tragedie la un priveghi din Călărași: Bărbatul a murit după un pariu stupit

O tragedie șocantă a avut loc într-o comună din județul Călărași, în timpul unui priveghi. Un bărbat a pierdut viața din cauza unui pariu extrem de absurd pe care l-a pus cu o altă persoană prezentă acolo.

Un pariu mortal: “Cine e în stare să înghită un sandwich”

Evenimentul tragic s-a desfășurat în comuna Grădiștea, unde oamenii s-au adunat să-și conducă un concitadin pe ultimul drum. Însă ceea ce trebuia să fie doar o adunare de înmormântare s-a transformat într-un nou moment de durere și lamentare.

Potrivit informațiilor oferite de sursele de presă, un bărbat care participa la priveghiul persoanei decedate a pus un pariu stupid cu un alt participant: “Cine e în stare să înghită un sandwich”.

Însă gluma s-a transformat rapid într-o tragedie, deoarece bărbatul s-a înecat cu o bucată de carne. Niciunul dintre cei prezenți la priveghi nu a putut interveni în timp util pentru a-l salva.

Martorul descrie tragedia

Un martor ocular la incident a povestit cum s-a desfășurat tragedia și cum toate încercările de a salva viața bărbatului au fost în zadar.

“Totul a pornit de la o glumă proastă. Stăteam la masă și am făcut o glumă cu un prieten care venise de la Rasa. I-am spus să mănânce un sandwich cu bucăți de carne și pâine. El a refuzat, iar eu am spus că îl mănânc eu în locul lui. Am înghițit bucata mare de carne și una mai mică de câteva ori… dar apoi am avut probleme și mi-a fost foarte greu să respir. Am căzut și s-a întâmplat această tragedie”, a explicat martorul.

Odată ce bărbatul s-a simțit rău și și-a pierdut cunoștința, ceilalți participanți la priveghi au sunat imediat la serviciul de urgență. Din nefericire, echipajele de salvare care au ajuns la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-l salva pe bărbat, care a murit pe prispa casei.

Corpul neînsuflețit a stat ore întregi la poarta priveghiului

După decesul bărbatului, trupul său a stat timp de câteva ore întregi la poarta casei unde avea loc priveghiul. Viceprimarul comunei, într-o declarație pentru presă, a explicat că Serviciul de Medicină Legală (SML) al județului are doar o singură mașină, ceea ce a dus la întârzierea ridicării trupului neînsuflețit.

Moartea bărbatului este considerată suspectă și este investigată de polițiștii de la IPJ Călărași.

Conclusion

În final, evenimentul tragic care a avut loc la un priveghi din Călărași a șocat comunitatea locală. Un pariu absolut absurd a dus la moartea unui bărbat, lăsând în urmă durere și întrebări fără răspuns. Incidentul tragic subliniază importanța responsabilității și a evitării glumelor stupide care pot avea consecințe fatale.

TAGS:

tragedie, priveghi, Călărași, pariu absurd, inmormantare, bucata de carne, medicina legala, județul Călărași, IPJ Călărași
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments