Monday, July 22, 2024
HomeActualitateTragedie la Pitești: Femeie de 35 de ani găsită moartă într-un hotel...

Tragedie la Pitești: Femeie de 35 de ani găsită moartă într-un hotel din centrul orașului

Tragedie la Pitești: Femeie de 35 de ani găsită moartă într-un hotel din centrul orașului

O tragedie a avut loc în municipiul Pitești, unde o femeie în vârstă de 35 de ani a fost descoperită moartă în camera unui hotel din centru. Informațiile preliminare furnizate de poliție arată că nu au fost identificate semne de violență pe trupul femeii.

Conform datelor obținute de la IPJ Argeș, Poliția Municipiului Pitești a fost alertată prin serviciul de urgență 112 cu privire la descoperirea unei persoane decedate într-una dintre camerele unei unități de cazare din oraș. Echipa de investigații criminale s-a deplasat la fața locului și confirmat că victima este o femeie în vârstă de 35 de ani.

Incidentul a avut loc într-un hotel din Pitești, iar autoritățile susțin că nu există semne evidente de violență pe corpul femeii decedate. Aceasta provine din județul Ilfov, iar autoritățile lucrează pentru a stabili circumstanțele exacte ce au condus la deces.

Pentru a clarifica misterul din spatele morții femeii, se va efectua o autopsie medico-legală. Ancheta este în desfășurare, iar autoritățile încearcă să afle ce s-a întâmplat cu adevărat în cazul tragic de la Pitești.

TAGS: Tragedie, Pitești, Deces, IPJ Argeș, Hotel
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General