Thursday, May 23, 2024
HomeActualitateTragedie într-un Sat din Călărași: O Fetiță de 4 Ani și Bunica...

Tragedie într-un Sat din Călărași: O Fetiță de 4 Ani și Bunica Ei Murite după Consumul de Macrou Congelat

Tragedie într-un Sat din Călărași: O Fetiță de 4 Ani și Bunica Ei Murite după Consumul de Macrou Congelat

Într-o zi tragică, o fetiță de doar 4 ani și bunica ei au suferit un sfârșit tragic într-o localitate din Călărași, a doua zi de Florii, după ce ar fi consumat macrou congelat achiziționat de la magazinul local. Familia susține că decesele au avut legătură directă cu produsul consumat, iar autoritățile sanitare și Poliția au demarat anchete la fața locului, conform informațiilor oferite de Digi24.

Tragedia a început într-o dimineață liniștită, în jurul orei 8:30, când familia a sunat disperată la numărul de urgență 112, semnalând că micuța de 4 ani se afla într-o stare gravă, de inconștiență. Aceasta a fost transportată de urgență la spitalul județean, unde medicii au făcut tot posibilul pentru a o salva, însă fără succes.

Doar câteva ore mai târziu, aceeași familie a fost nevoită să ceară din nou intervenția autorităților, de data aceasta pentru bunici, care au resimțit și ei efectele consumului de macrou congelat. Bunica în vârstă de 55 de ani și bunicul de 66 de ani au fost transportați la spitalul din Oltenița, dar din nefericire, femeia a pierdut lupta cu viața.

Membrii familiei au relatat că starea de sănătate a celor trei s-a deteriorat rapid după ce au consumat peștele din magazinul local. Autoritățile au reacționat prompt, DSP inițiind o anchetă epidemiologică pentru a stabili cauza exactă a tragediei, iar Direcția Sanitar-Veterinară a început propriile investigații.

Poliția a fost informată despre situație, iar rezultatele necropsiei asupra fetiței sunt așteptate cu nerăbdare pentru a clarifica circumstanțele în care s-a produs tragedia.

Sebastian Hotca, șeful ANPC, a anunțat că instituția pe care o conduce va efectua verificări amănunțite, subliniind importanța respectării prevederilor legale și a condițiilor igienico-sanitare în vânzarea și depozitarea peștelui, mai ales în contextul sărbătoririi Floriilor, când consumul de pește este ridicat.

Pentru a urmări evoluția acestui tragic eveniment, vă invităm să accesați articolul integral pe site-ul Digi24: Detalii Aici.

Investigații Amplu Desfășurate pentru Clarificarea Cauzelor

  • Anchetă Epidemiologică DSP pentru Identificarea Sursei Contaminării
  • Anchetă Direcția Sanitar-Veterinară Privind Calitatea Produsului
  • Investigație Poliție în Legătură cu Circumstanțele Deceselor
  • Verificări ANPC pentru Respectarea Normelor Privind Comercializarea

Reacții și Măsuri Imediat Adoptate

  • Familia, În Șoc, Așteaptă Răspunsuri
  • Autoritățile, Mobilizate pentru Clarificarea Cauzelor
  • ANPC, Implicată în Verificarea Calității Produselor Alimentare
  • Suspecte Legate de Depozitarea sau Procesarea Incorectă a Peștelui

Într-un final, împreună cu autoritățile locale și naționale, se caută să se descopere adevărul din spatele acestei tragedii și să se prevină ca situații similare să nu mai aibă loc în viitor. Detalii adiționale și evoluții ale investigațiilor vor fi prezentate în continuare pe site-ul Digi24.

Pentru a fi la curent cu cele mai recente informații despre acest eveniment, urmăriți actualizările pe site-ul Digi24 și în media locală și națională, pentru a înțelege mai bine impactul acestei tragedii asupra comunității și măsurile care vor fi luate pentru evitarea unor astfel de incidente în viitor.

Tags:

tragica-eveniment-turcului, familie-ancheta-sanitara, calitatea-peste-depozitare

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments