Thursday, February 29, 2024
Google search engine
HomeSportTragedie într-un cămin de liceu din Bacău: Un adolescent și-a pus capăt...

Tragedie într-un cămin de liceu din Bacău: Un adolescent și-a pus capăt zilelor

Tragedie într-un cămin de liceu din Bacău: Un adolescent și-a pus capăt zilelor

Un eveniment tragic a avut loc într-un cămin de la Colegiul Tehnic “Anghel Saligny” din Bacău, unde trupul neînsuflețit al unui adolescent a fost descoperit de colegii săi. Descoperirea macabră a avut loc vineri dimineață, în jurul orei 6:00, când elevii au găsit tânărul spânzurat în cabina de duș.

Mesaj de adio și motivele în spatele gestului sinucigaș

Adolescentul, în vârstă de 15 ani, a lăsat în urmă un mesaj de adio, în care a relatat că suferea din dragoste și că nu a mai putut suporta durerea cauzată de decepția în plan sentimental. El și-a exprimat suferința într-un mesaj lăsat pe telefonul său, explicând detaliat motivele care l-au determinat să recurgă la acest gest necugetat.

Directorul liceului, Crisalinda Irimia, a declarat că tânărul era un copil cuminte și tăcut, care nu a dat niciun semn de probleme colegilor săi. Potrivit informațiilor obținute până acum, se pare că adolescentul era extrem de nefericit din punct de vedere sentimental, iar acesta a fost motivul care l-a împins să își pună capăt vieții.

Eforturile de salvare au fost zadarnice

Colegii băiatului au alertat imediat echipajele de prim ajutor, însă, din nefericire, nu s-a mai putut face nimic pentru a-l salva. Echipajele medicale ajunse la fața locului au constatat decesul adolescentului, iar trupul neînsuflețit a fost transportat la morgă pentru a fi supus unei necropsii și pentru a se stabili cu exactitate cauza morții sale.

Politia a deschis o anchetă în acest caz, tratându-l ca pe o infracțiune de ucidere din culpă. Autoritățile vor continua cercetările pentru a se lămuri cu privire la circumstanțele care au dus la tragicul eveniment.

Colegii și comunitatea, afectați de tragedie

Știrea sinuciderii tânărului a creat un puternic șoc în rândul colegilor și în comunitatea locală. Potrivit presei locale, adolescentul era născut în Italia și s-a mutat în Bacău împreună cu familia sa. El s-a înscris la Colegiul Tehnic “Anghel Saligny” după revenirea în țară.

Surse apropiate anchetei au dezvăluit că, în dimineața tragediei, adolescentul a trimis un mesaj de dragoste prietenei sale, care era colegă de liceu, dar la o altă clasă. Gestul lui a fost unul de adio și a constituit un ultim strigăt de durere și disperare.

În urma descoperirii tragice a trupului neînsuflețit al adolescentului în toaleta căminului, un elev a leșinat, necesitând intervenția imediată a unei echipe medicale. De asemenea, o elevă și pedagoga căminului au avut nevoie de consiliere psihologică pentru a-și putea reveni după experiența traumatizantă.

spânzuratadolescentsinucidereBacăuliceucabină de dușmotivedureredragostedecepțietragedieșocnecropsieanchetăsalvareprim ajutor

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments