Tuesday, July 23, 2024
HomeActualitateTragedie în trenul de la Liteni: Un călător moare sub ochii consternați...

Tragedie în trenul de la Liteni: Un călător moare sub ochii consternați ai pasagerilor

Tragedie în trenul de la Liteni: Un călător moare sub ochii consternați ai pasagerilor

Într-un incident șocant, un călător a murit într-un tren care se afla în stația Liteni, sub privirile îngrozite ale celorlalți pasageri. Bărbatul a avut un episod medical sever înainte de plecarea trenului din gară, colapsând între scaune.

Oamenii din tren au reacționat rapid și au sunat de urgență la numărul de urgență 112, cerând asistență imediată. Un echipaj de ambulanță a sosit prompt la fața locului și a identificat că victima, un bărbat în jur de 55 de ani, se confrunta cu un stop cardio-respirator critic.

Personalul medical de urgență de la SAJ Liteni a intervenit imediat, urmat de echipajul de Terapie Intensivă de la Suceava, care a oferit susținere calificată în încercarea de a salva viața bărbatului.

După o intensă perioadă de o oră în care s-au depus eforturi considerabile de resuscitare, s-a confirmat, cu regret, decesul călătorului. Autoritățile au solicitat prezența poliției Transport Feroviar și a experților criminaliști pentru a efectua investigații amănunțite și a stabili cauza exactă a decesului.

Perplexitatea pasagerilor s-a transformat în teroare în momentul în care bărbatul a început să emane semne de suferință pe scaunul său, până când a căzut în inconștiență, declanșând un val de panică printre cei prezenți în tren.

Primele date preliminare ale anchetei sugerează că victima suferea de afecțiuni grave la nivel hepatic, informație care ar putea ajuta la înțelegerea contextului în care s-a produs tragicul incident.

În urma acestui incident nefericit, trenul a plecat din gară cu un decalaj de timp semnificativ. Autoritățile așteaptă acum rezultatele procesului de autopsie pentru a elucida împrejurările exacte ale decesului și pentru a oferi răspunsuri familiilor și opiniei publice în legătură cu această tragedie.

IMG 20240706 144506 Tragedie în trenul de la Liteni: Un călător moare sub ochii consternați ai pasagerilor

Articolul Călător mort într-un tren, la Liteni, sub ochii celorlalți pasageri FOTO apare pentru prima dată în Stiri Suceava.

TAGS: tragedie, Liteni, incident, deces, autopsie

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General