Monday, May 20, 2024
HomeSportTragedie în Suceava: Accident mortal la început de mai

Tragedie în Suceava: Accident mortal la început de mai

Tragedie în Suceava: Accident mortal la început de mai

În dimineața zilei de miercuri, 1 mai 2024, un eveniment îngrozitor a avut loc în județul Suceava. Un tânăr pieton a fost victima unui accident mortal, fiind spulberat de o mașină care se deplasa cu viteză în localitate. Șoferul responsabil a părăsit imediat locul faptei și s-a baricadat în locuința sa.

Accident grav în Suceava: tragedie pe drumul județean 209 C

În primele ore ale lunii mai, tragedia a lovit dur zona Frumoasa din Suceava. Un tânăr în vârstă de 35 de ani a fost victima unui accident grav pe drumul județean 209 C. Mașina care circula cu viteză l-a lovit fără milă, iar impactul a fost atât de puternic încât acesta a decedat pe loc.

Imaginile de pe camerele de supraveghere din zonă arată cu claritate că șoferul nu a încetinit după impact, lăsând victima fără nicio șansă de supraviețuire.

Ulterior impactului devastator, victima a fost proiectată mai multe metri pe șosea, iar poliția a găsit fragmente de caroserie care au fost folosite pentru a identifica vehiculul implicat în tragedie.

Politia a emis un comunicat referitor la incidentul tragic, menționând că s-a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului, iar măsurile sunt în curs pentru identificarea șoferului și a mașinii implicate.

Șoferul fugar s-a baricadat în locuința sa

La scurt timp după accident, autoritățile au reușit să-l identifice pe șoferul responsabil de tragedie. Este vorba despre un tânăr de 25 de ani din Suceava, care locuiește în apropierea locului impactului fatal.

Suspectul a refuzat să coopereze cu autoritățile și s-a baricadat în propria locuință, la doar câteva sute de metri de locul unde și-a pierdut viața pietonul lovit de mașină.

Politia a înconjurat locuința tânărului pentru a preveni o eventuală fugă, dar acesta nu a manifestat intenții de a se preda. În lipsa unui mandat de percheziție, forțele de ordine nu pot intra în proprietatea sa.

Dacă suspectul va continua să se sustragă acțiunilor legale, autoritățile vor solicita un mandat de percheziție de la instanța competență pentru a putea investiga locuința sa în detaliu.

Caracteristici:

  • accident rutier
  • tânăr decedat
  • șofer în fugă
  • baricadă în casă

Tags:

accident, Suceava, tragedie, șofer, poliție
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments