Sunday, February 25, 2024
Google search engine
HomeExterneTragedie în Skegness: Un băiat de doi ani găsit mort, singur în...

Tragedie în Skegness: Un băiat de doi ani găsit mort, singur în casă, alături de tatăl său decedat

Tragedie în Skegness: Un băiat de doi ani găsit mort, singur în casă, alături de tatăl său decedat

Un incident tragic a avut loc în orașul Skegness din Marea Britanie, unde un băiețel în vârstă de doi ani a fost găsit mort în propria casă, alături de tatăl său decedat. Potrivit informațiilor, Bronson Battersby și Kenneth Battersby, în vârstă de 60 de ani, au fost descoperiți pe 9 ianuarie.

Conform primelor investigații, se crede că micuțul Bronson a decedat în urma deshidratării și lipsei hranei, după ce tatăl său a suferit un atac de cord în jurul datei de 29 decembrie. Tristul incident lasă în urmă o întreagă comunitate șocată și devastată.

Deși circumstanțele exacte ale acestui caz tragic sunt încă neclare, oficialii din cadrul Biroului Independent pentru Conduita Poliției (IOPC) au anunțat că vor iniția o investigație independentă pentru a evalua responsabilitatea poliției în ceea ce privește preocupările anterioare legate de bunăstarea acestor doi membri ai familiei Battersby.

Un purtător de cuvânt al IOPC a declarat: “Este esențial să examinăm modul în care poliția a gestionat situația și dacă au fost oportunități ratate de a interveni mai devreme în această tragică poveste de viață. Vom colabora cu mama lui Bronson și cu restul familiei Battersby pentru a le explica rolul nostru și etapele pe care le vom urma în cadrul anchetei.”

Familia se află acum sub puternicul impact emoțional al acestei tragedii. Mușcată de durere și dureri, mama copilului a comunicat că a văzut ultima dată pe fiul ei în perioada Crăciunului, după care s-a certat cu tatăl acestuia și a decis să plece de acasă. Detalii exacte cu privire la această dispută nu au fost încă dezvăluite, dar specialiștii speră că investigația în curs va aduce mai multă lumină asupra acestui caz tulburător.

Comunitatea locală este profund șocată de această tragedie și își exprimă dorința de a afla răspunsuri cu privire la circumstanțele care au dus la moartea tragică a acestor doi membri ai familiei Battersby. Ministrul poliției, Chris Philp, a declarat: “Această poveste este cu adevărat sfâșietoare și toți ne dorim să aflăm ce s-a întâmplat cu adevărat în această casă de la sfârșitul lui decembrie.”

Autoritățile locale au luat măsuri pentru a clarifica situația. Un asistent social s-a întâlnit cu Kenneth Battersby în data de 27 decembrie, înainte de adevărata tragedie. O vizită la locuință era programată pentru 2 ianuarie, dar nu s-a obținut răspuns la ușa casei lor. Încercări repetate de a obține acces la proprietate au fost făcute pe 4 și 9 ianuarie, devenind evident că ceva neașteptat s-a întâmplat.

În cele din urmă, asistentul social a decis să contacteze proprietara apartamentului în care locuia familia Battersby pentru a dobândi acces la locuință. Din păcate, pe măsură ce au pătruns în casă, au fost descoperite trupurile neînsuflețite ale lui Bronson și Kenneth.

În fața acestei tragedii, directorul executiv al consiliului pentru servicii pentru copii, Heather Sandy, a exprimat durerea profundă a comunității locale. Potrivit declarațiilor acesteia, Kenneth Battersby a murit în urma unui atac de cord și, din păcate, faptul că cei doi s-au aflat singuri în casă nu le-a oferit nicio șansă de supraviețuire.

Un purtător de cuvânt al poliției a confirmat că aceste decese au fost raportate la 9 ianuarie și că în prezent nu se consideră a fi de natură suspectă. Cauza exactă a decesului va fi stabilită de medicul legist responsabil cu investigarea acestui caz dureros.

Imagini cu un puternic impact emoțional asupra publicului au fost atenționată de poliție. Privirea lor poate fi tulburătoare și se recomandă prudență în privința vizionării acestora.

TAGS:

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments