Thursday, February 29, 2024
Google search engine
HomeSportTragedie în Piatra-Olt: Un bărbat și-a ucis concubina cu o secure

Tragedie în Piatra-Olt: Un bărbat și-a ucis concubina cu o secure

Tragedie în Piatra-Olt: Un bărbat și-a ucis concubina cu o secure

Marți seara, într-o locuință de pe strada Victoriei din orașul Piatra-Olt, a avut loc o tragedie desprinsă parcă din filmele de groază. Un bărbat și-a ucis concubina, aplicându-i mai multe lovituri de secure în zona capului.

O dispută legată de consumul de alcool a dus la crimă

Conform informațiilor furnizate de reprezentanții poliției, crima ar fi fost motivată de discuții aprinse între cei doi parteneri de viață, legate de cantitatea de alcool consumată de femeie. Argumentele au escaladat atât de mult încât bărbatul a luat o secure și a aplicat mai multe lovituri fatale iubitei sale.

La scurt timp după săvârșirea crimei, autoritățile au intervenit la fața locului. Pe lângă polițiști, o echipă complexă de cercetare din cadrul Serviciului Investigații Criminale Olt și Serviciului Criminalistic Olt a fost mobilizată pentru a efectua cercetarea amănunțită la locul faptei. Totul s-a desfășurat sub coordonarea procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt.

“Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, în vârstă de 34 de ani, în timp ce se afla la domiciliul său din orașul Piatra-Olt, pe fondul consumului de alcool și al unor discuții contradictorii, ar fi lovit-o cu o secure în zona capului pe concubina sa, respectiv o femeie în vârstă de 42 de ani, din comuna Pârșcoveni, județul Olt.

Nefericitul incident s-a soldat cu decesul femeii, iar trupul acesteia a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina, pentru efectuarea necropsiei și stabilirea exactă a cauzei morții”, conform unui comunicat emis de Inspectoratul de Poliție Județean Olt.

Surse din cadrul anchetei susțin că discuțiile contradictorii privind cantitatea de alcool consumată de ambii parteneri au alimentat conflictul care a degenerat într-o tragedie. Conform statisticilor recente, revelionul a adus în atenția publicului numeroase cazuri de exces alimentar și consum excesiv de alcool, iar acest caz pare să se încadreze în același tipar.

“Pe fondul consumului de alcool și a unui conflict spontan generat de faptul că victima C. I. (42 de ani) a consumat mai mult alcool decât concubinul său, inculpatul F. A.–V. (34 de ani) i-a aplicat multiple lovituri cu o secure, atât cu muchia, cât și cu coada, provocând victimei leziuni care au dus rapid la deces”, au comunicat procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt.

După administrarea probatoriului, procurorul de caz a dispus reținerea bărbatului în vârstă de 34 de ani, sub acuzația de omor calificat. Acesta a fost transferat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt și va fi prezentat în fața Tribunalului Olt cu propuneri legale”, se menționează în comunicatul de presă emis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt.

O astfel de crimă șocantă șochează comunitatea locală și reamintește tuturor pericolul tulburărilor de sănătate mintală și al consumului excesiv de alcool. Este important ca astfel de cazuri să fie intens monitorizate și tratate cu seriozitate, în încercarea de a preveni tragedii în viitor.

TAGS: crimă Piatra-Olt, omor calificat, consum de alcool

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments