Sunday, July 14, 2024
HomeActualitateTragedie in Județul Brașov: Copil de 4 ani mort într-un accident rutier

Tragedie in Județul Brașov: Copil de 4 ani mort într-un accident rutier

Tragedie in Județul Brașov: Copil de 4 ani mort într-un accident rutier

O tragedie a avut loc joi seară pe DN 13, între localitățile Fișer și Rupea din județul Brașov, unde un copil de patru ani și-a pierdut viața în urma un accident rutier grav. Incidentul a implicat un autoturism și o autoutilitară, iar consecințele au fost deosebit de tragice. De asemenea, un tânăr de 22 de ani a suferit răni și a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale de urgență.

Potrivit informațiilor primite, evenimentul a avut loc în jurul orei 20.30, iar autoritățile au fost alertate imediat pentru a interveni la locul tragediei. La fața locului au ajuns o autospecială de stingere echipată cu modul de descarcerare, precum și două echipaje SMURD pentru a acorda asistența necesară victimelor.

Informațiile furnizate de ISU Brașov arată că patru persoane au fost implicate în accidentul rutier, iar unul dintre ele era un copil de doar patru ani. Din păcate, eforturile de resuscitare ale echipei medicale nu au putut salva viața micuțului, acesta fiind declarat decedat din cauza unui traumatism cranio-cerebral sever.

Alte detalii indică faptul că o altă victimă, în vârstă de 22 de ani, a suferit și ea consecințe grave ale accidentului. Aceasta a fost conștientă în momentul transportului la spital, prezentând răni la nivelul membrelor și un traumatism cranio-cerebral minor. În același timp, alte două persoane implicate în incident au fost evaluate și au refuzat să fie transportate la spital.

Autoritățile competente au demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs tragicul accident rutier de pe DN 13. Este esențial ca toate aspectele legate de eveniment să fie clarificate pentru a oferi răspunsuri familiilor afectate și pentru a preveni astfel de tragedii în viitor.

Nu uitați să citiți și despre alte evenimente de actualitate, cum ar fi reținerea șefului ANAF Giurgiu pentru trafic de influență.

TAGS: tragedie, accident rutier, Județul Brașov autoritati, ISU Brașov

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General