Friday, March 1, 2024
Google search engine
HomeActualitateTragedie în Galați: Mamă suspectată că și-a ucis fiica de 9 ani

Tragedie în Galați: Mamă suspectată că și-a ucis fiica de 9 ani

Tragedie în Galați: Mamă suspectată că și-a ucis fiica de 9 ani

Instituțiile judiciare din Galați au dat publicității o știre cutremurătoare joi. Parchetul de pe lângă Tribunalul Galați a anunțat că a pus în mișcare acțiunea penală și a reținut, pentru 24 de ore, o femeie suspectată că și-a ucis fiica de 9 ani. Această tragedie fără precedent a șocat întreaga comunitate locală.

Potrivit procurorilor, femeia a exercitat acte de violență asupra fetiței sale în perioada 26-30 ianuarie 2024, în locuința familiei din municipiul Galați. Cu o cruzime ieșită din comun, mama a lovit-o pe fetiță în mod repetat cu obiecte contondente, provocându-i arsuri și compresând-o cu mâinile. Aceste acțiuni violente au cauzat leziuni traumatice pe întreg corpul micuței, iar acestea au avut un efect cumulativ, conducând în cele din urmă la moartea tragică a copilului prin șoc traumatico-hemoragic.

  • Parchetul de pe lângă Tribunalul Galați a formulat propunerea de arestare preventivă pentru femeie.
  • Mama acuzată urmează să fie prezentată judecătorilor în cursul zilei de joi.

O tragedie fără margini s-a abătut asupra familiei din Galați. Miercuri dimineața, fetița în vârstă de 9 ani a fost găsită fără suflare în apartamentul în care locuiau. Un echipaj SMURD a descoperit urme evidente ale violenței extreme asupra corpului micuței. Oamenii au fost șocați de brutalitatea acestor acte de cruzime pe care nimeni nu le poate înțelege.

Ulterior, surse apropiate anchetei au dezvăluit că fetița era supusă unor bătăi cumplite din partea mamei sale. De asemenea, Direcția Generală pentru Asistență Socială și Protecție a Copilului Galați a preluat două surori ale micuței decedate, în vârstă de 5 și 6 ani, care au fost martore la maltratarea surorii lor mai mari. Autoritățile au decis să le supună pe aceste minore unei evaluări medicale pentru a se stabili dacă și ele au suferit de violența teribilă a mamei.

Este o tragedie cutremurătoare care ridică multe întrebări despre siguranța și protecția copiilor în familiile vulnerabile. Societatea trebuie să se mobilizeze și să creeze mecanisme de intervenție eficiente pentru a preveni astfel de tragedii în viitor.

TAGS: Parchetul Galați, tragedie, mamă suspectată de crimă, violată în mod repetat, moarte violentă, violată extrem de brutal, protecție a copiilor

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments