Monday, July 22, 2024
HomeActualitateTragedie în Desești: Paznicul unui fond de vânătoare găsit mort într-un incident...

Tragedie în Desești: Paznicul unui fond de vânătoare găsit mort într-un incident șocant

Tragedie în Desești: Paznicul unui fond de vânătoare găsit mort într-un incident șocant

Un incident tragic a șocat comunitatea din Desești, unde paznicul unui fond de vânătoare a fost descoperit mort, în curtea proprie, în urma unui presupus act de sinucidere. Bărbatul a fost găsit împușcat în zona pieptului, iar autoritățile suspectează că acesta s-ar fi sinucis folosind propria armă.


Evenimentul a avut loc în timpul nopții trecute, iar apelul la numărul de urgență 112 a fost făcut în jurul orei 23.00, avertizând autoritățile despre tragedie.


În urma apelului primit, polițiștii s-au deplasat de urgență la locul incidentului unde au constatat decesul bărbatului. Medicii sosți la fața locului au confirmat moartea acestuia, iar trupul neînsuflețit a fost transportat la morga spitalului din Baia Mare pentru efectuarea necropsiei.


Bărbatul decedat era cunoscut în comunitatea din Desești ca fiind un meșter popular și activ în cadrul fondului de vânătoare local. Potrivit informațiilor preliminare, acesta suferea de diverse afecțiuni medicale și ar fi emis anterior amenințări cu privire la intenția de a-și lua viața.

Font article: Paznicul unui fond de vânătoare, găsit mort. S-ar fi împușcat… appears first on MyTex.ro.

TAGS: Tragedie, Fond de vânătoare, Desești, Incident, Sinucidere

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General