Sunday, April 21, 2024
HomeSportTragedie în Brașov și Vrancea: Trei oameni și-au pierdut viața în două...

Tragedie în Brașov și Vrancea: Trei oameni și-au pierdut viața în două accidente rutiere grave

Tragedie în Brașov și Vrancea: Trei oameni și-au pierdut viața în două accidente rutiere grave

Trei persoane și-au pierdut viața în accidente rutiere tragice care au avut loc în județele Brașov și Vrancea. În ciuda eforturilor depuse de medici, două persoane au murit în accidentul din Brașov, iar alta a decedat la ieșirea din Focșani, Vrancea.

Primul accident s-a produs în apropiere de Fișer și Bunești, pe DN13, în Brașov. Două mașini s-au ciocnit violent, iar în urma impactului, trei persoane au suferit răni grave. Toate victimele erau în stare de inconștiență, iar medicii au reușit să salveze doar o singură persoană. Celelalte două victime, două bărbați în vârstă de 55 și 60 de ani, au decedat. O femeie în vârstă de 55 de ani, care se numără printre victimele accidentului, se luptă acum între viață și moarte, fiind transportată cu elicopterul SMURD la Spitalul Județean Brașov.

La fața locului, polițiștii rutieri și echipele de criminalistică efectuează investigații pentru a stabili cu exactitate circumstanțele și cauzele accidentului. Poliția Rutieră Brașov a transmis un avertisment către șoferi, îndemnându-i să conducă prudent și să adapteze viteza la condițiile de drum. De asemenea, circulația rutieră în zonă a fost oprită și va fi reluată după finalizarea investigațiilor și curățarea carosabilului.

Și în județul Vrancea a avut loc un accident grav soldat cu decesul unei persoane. Incidentul a avut loc la ieșirea din Focșani, pe DN2 E85, în direcția către Garoafa. Două autoturisme și un camion au fost implicate în coliziune, iar două persoane au fost încarcerate. Din păcate, un bărbat în vârstă de 64 de ani, șoferul unuia dintre autoturisme, a decedat în urma accidentului.

Pe parcursul cercetărilor de la fața locului, circulația în zonă a fost oprită, iar autoritățile au demarat o anchetă penală pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Recomandări pentru siguranța rutieră

  • Conduceți cu prudență și ajustați viteza la condițiile de drum și trafic.
  • Respectați întotdeauna indicațiile polițiștilor rutieri și semnalizările de pe drum.
  • Mențineți o distanță de siguranță față de autovehiculele din fața dumneavoastră.
  • Evitați folosirea telefoanelor mobile sau alte activități care vă pot distrage atenția de la condus.
  • Efectuați verificări periodice asupra autovehiculului pentru a asigura buna funcționare a acestuia.
  • Folosiți întotdeauna centura de siguranță și asigurați-vă că toți pasagerii sunt la fel echipați.
  • Rețineți că siguranța dumneavoastră și a celorlalți participanți la trafic depinde în mare măsură de comportamentul dumneavoastră ca șofer.

Instalare TAGURI/Highlight-uri

accidente rutiere, tragice evenimente, accident Brașov, incident rutier, decese în trafic, siguranța rutieră

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments