Friday, February 23, 2024
Google search engine
HomeExterneTragedia care a lovit familia Trump: Melania anunță decesul mamei sale iubite,...

Tragedia care a lovit familia Trump: Melania anunță decesul mamei sale iubite, Amalija Knavs

Tragedia care a lovit familia Trump: Melania anunță decesul mamei sale iubite, Amalija Knavs

O tristețe profundă a cuprins familia Trump, iar Melania Trump a confirmat marți că mama sa, Amalija Knavs, a trecut în neființă.

Melania a făcut anunțul tragic prin intermediul unui mesaj postat pe contul său de Twitter. “Cu multă tristețe anunț moartea mamei mele mult iubite, Amalija. Ea a fost o femeie puternică, care se comporta întotdeauna cu grație, căldură și demnitate. Ea era devotată în întregime soțului ei, fiicelor, nepotului și ginereului. Vom simți lipsa ei dincolo de cuvinte și vom continua să onorăm moștenirea ei”, a scris fostulă Primă Doamnă a SUA.

Mama Melaniei Trump, Amalija Knavs, a fost o prezență respectată și admirată în familia Trump. Ea a fost mereu alături de fiica sa și s-a dedicat în totalitate familiei.

Starea de sănătate a Amalijei Knavs a fost fragilă încă din luna ianuarie, fapt ce a făcut-o să nu participe la evenimentele de Revelion și Anul Nou alături de soțul său, Donald Trump, în Florida. Donald a confirmat aceste informații și a anunțat public că Melania se afla alături de mama sa într-o situație “foarte dificilă”.

Melania Trump este cunoscută pentru faptul că este discretă și selectivă în alegerea cercurilor sale de apropiați, însă nu și-a părăsit niciodată părinții. Aceștia s-au mutat în Casa Albă în timpul mandatului lui Donald Trump și apoi i-au urmat pe fiica lor și pe fostul președinte republican în reședința lor luxoasă Mar-a-Lago din Florida. Melania mai deține și un apartament în Trump Tower din New York, unde locuiește în prezent.

Donald Trump a onorat memoria soacrei sale pe rețeaua sa de socializare, Truth Social, exprimându-și tristețea afectată pentru acest deces care a lovit în plin familia Trump. El a declarat că Melania este o mamă extraordinară și că Amalija a fost o persoană incredibilă care le va lipsi cu siguranță.

Familia Trump trece printr-o perioadă extrem de dificilă, pierderea mamei iubite fiind o lovitură dureroasă. Melania și Donald Trump primesc mesaje de condoleanțe din partea celor care își exprimă compasiunea față de această tragedie.

Amalija Knavs va fi mereu amintită ca o femeie puternică, plină de grație și căldură, care a rămas în inimile celor dragi. Familia Trump i se va dedica în continuare și va păstra vie amintirea ei, onorând moștenirea lăsată în urmă.

Foto – Profimedia

TAGS: Melania Trump, Amalija Knavs, deces, familia Trump

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments