Sunday, July 14, 2024
HomeActualitateTrafic Închis în Centrul Brașovului: Lucrări de Amenajare a Benzilor pentru Transportul...

Trafic Închis în Centrul Brașovului: Lucrări de Amenajare a Benzilor pentru Transportul în Comun

Trafic Închis în Centrul Brașovului: Lucrări de Amenajare a Benzilor pentru Transportul în Comun

În centrul Brașovului, se anunță restricții de trafic în cadrul lucrărilor de amenajare a benzilor dedicate transportului în comun. Astfel, începând de astăzi, 5 iulie 2024, de la ora 21.00, accesul înspre și dinspre str. N. Titulescu va fi închis în intersecția Bulevardului 15 Noiembrie cu Str. Castanilor, pe partea dreaptă pe sensul de mers către AFI, în zona Patria.

Conform informațiilor primite, luni, 8 iulie, între orele 11.00 și 16.00, accesul înspre și dinspre str. N. Titulescu la intersecția cu Calea București, în zona Spitalului Astra, va fi de asemenea închis temporar. Aceste măsuri sunt impuse în vederea asfaltării și protejării stratului de asfalt, conform precizărilor făcute de reprezentanții Primăriei Brașov.

Conducătorii auto sunt sfătuiți să fie precauți și să folosească rute alternative în timpul acestor lucrări de modernizare a infrastructurii. Întreruperea temporară a traficului este menită să faciliteze evitarea disconfortului în trafic și să permită desfășurarea în condiții optime a lucrărilor de reabilitare a drumurilor din zonele menționate.

Pentru a afla mai multe detalii și a urmări evoluția acestor lucrări, puteți accesa sursa originală la adresa MyTex.ro.

Tags: trafic, modernizare, Brașov, lucrări de amenajare

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General