Thursday, February 29, 2024
Google search engine
HomeSportTottenham și Genoa, negocieri intense pentru transferul lui Radu Drăgușin

Tottenham și Genoa, negocieri intense pentru transferul lui Radu Drăgușin

Tottenham și Genoa, negocieri intense pentru transferul lui Radu Drăgușin

Florin Manea și Gabriele Giuffrida, impresarii talentatului fundaș român Radu Drăgușin, au plecat la Londra pentru a finaliza un transfer important. Clubul englez Tottenham este interesat de serviciile fotbalistului în vârstă de 21 de ani și negocierile sunt în plină desfășurare.

Transferul lui Drăgușin la Tottenham, o mutare apreciată de Sorin Cârțu

Fostul mare fotbalist și antrenor Sorin Cârțu a exprimat opinia că transferul la Tottenham ar fi o mișcare potrivită pentru Radu Drăgușin. Consideră că jucătorul ar avea mult de câștigat dacă ar evolua într-un campionat puternic precum Premier League, fapt care l-ar ajuta să se dezvolte și să aducă un plus valoric echipei naționale a României în viitor.

“Ar fi bine să plătească Tottenham pentru Drăgușin. Cred că e o investiție bună. Pe Drăgușin îl văz pe stilul lui Daniel Van Buyten. Este un fotbalist complet, cu o statură imponentă și un talent indiscutabil. Chiar dacă a crescut în România, vine dintr-o familie cu tradiție în sport, având o educație solidă. Drăgușin știe ce sacrificii trebuie să facă pentru cariera de fotbalist.”

“Mulți spun că ar fi mai bine să aștepte Campionatul European din vară și să se transfere după aceea, pentru a obține o cotă mai bună. Totuși, este important să vezi cât de mult te ajută coechipierii și rezultatele obținute într-un campionat puternic cum este cel englez. Este un risc destul de mare să amâne această oportunitate. De altfel, Bayern Munchen și-a arătat și interesul pentru transferul său. Consider că Drăgușin se poate adapta în orice campionat, dar diferențele dintre fotbalul de la Genoa și cel din Anglia sunt semnificative, în Anglia trebuie să fii pregătit să joci pe tot terenul”, a declarat Sorin Cârțu într-un interviu acordat Digi Sport.

Propunere pentru Universitatea Craiova în 2019

Sorin Cârțu și-a amintit că, în 2019, a încercat să-l aducă pe talentatul fotbalist la formația Universitatea Craiova. Totuși, Drăgușin era deja legitimat la Juventus și transferul său era dificil de realizat pentru o echipă din România.

“În 2019, înainte de pandemie, am fost trimis de Mihai Rotaru la Belgrad pentru a urmări un jucător la turneul final de juniori și am observat că Radu Drăgușin se evidenția, chiar și în comparație cu ceilalți jucători de la turneu, nu doar cu cei ai echipei României. La întoarcere, l-am propus pentru o posibilă colaborare, dar mi s-a spus că a fost transferat de Juventus și că nu poate fi adus la echipa noastră, CS Universitatea Craiova”, a mai dezvăluit Cârțu.

Drăgușin aproape de semnarea unui contract pe termen lung cu Tottenham

Conform informațiilor apărute în presă, Tottenham urmează să plătească suma de 25 de milioane de euro clubului italian Genoa pentru transferul lui Radu Drăgușin. La această sumă se vor adăuga și bonusuri de performanță. Fotbalistul român și-a dat acordul pentru a se alătura echipei engleze, iar semnarea contractului ar urma să aibă loc în cursul acestei zile. Acordul între părți ar urma să fie valabil până în anul 2029.

TAGS: Tottenham, Radu Drăgușin, transfer, Premier League, Sorin Cârțu, Universitatea Craiova, Juventus, Genoa
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments