Friday, March 1, 2024
Google search engine
HomeSportTottenham Hotspur se gândește la un nou fundaș central după ce negocierile...

Tottenham Hotspur se gândește la un nou fundaș central după ce negocierile cu Calafiori au eșuat

Tottenham Hotspur se gândește la un nou fundaș central după ce negocierile cu Calafiori au eșuat

Radu Drăgușin, în vârstă de 21 de ani, a fost transferat în această iarnă de Tottenham Hotspur de la Genoa, în urma unei tranzacții de 30 de milioane de euro. Cu toate acestea, tânărul fundaș român nu a avut prea multe ocazii să joace și a fost în mare parte rezervă, lucru care a stârnit nemulțumirea fanilor și i-a determinat pe oficialii clubului să caute alternative pentru postul de fundaș central.

Tottenham a negociat transferul lui Riccardo Calafiori, dar oferta a fost respinsă

Echipa din Londra a încercat în ultima perioadă să transfere un alt fundaș central, și anume pe Riccardo Calafiori, în vârstă de 21 de ani, de la Bologna. Tottenham a oferit suma de 15 milioane de euro, însă italienii au refuzat propunerea, astfel că Drăgușin va rămâne în continuare opțiunea secundă pentru postul respectiv.

Fabrizio Romano, un cunoscut jurnalist italian, a dezvăluit că transferul lui Calafiori nu se va realiza în această iarnă. Mai mult decât atât, Romano a lăudat tânărul român, afirmând că oficialii clubului Tottenham sunt mulțumiți de evoluțiile lui Drăgușin și că nu se așteaptă să mai facă alte transferuri în această poziție. Totuși, acesta a adăugat că Tottenham este mereu pregătită să profite de o oportunitate dacă aceasta apare.

Radu Drăgușin primește sprijin din partea fanilor

Chiar dacă Drăgușin a avut un timp de joc limitat în cele două meciuri în care a fost folosit până acum, suporterii lui Tottenham își exprimă încrederea în potențialul fotbalistului român. Pe rețelele de socializare ale clubului, fanii au postat numeroase mesaje prin care îl încurajează pe antrenorul Ange Postecoglou să-i acorde șanse mai mari lui Drăgușin și să-l folosească titular.

Oportunitatea de a se remarca vin în curând pentru Radu Drăgușin, deoarece după meciul disputat miercuri împotriva lui Brentford, în care românul a fost introdus în joc pentru doar două minute, Tottenham va întâlni Everton pe 3 februarie. Astfel, antrenorul lui Spurs ia în calcul varianta de a rota jucătorii în apărare și Drăgușin ar putea beneficia de această oportunitate.

Drăgușin și Coman împart premiul de „tricolorul anului 2023”

În ceea ce privește performanțele internaționale, Radu Drăgușin a fost desemnat alături de Florinel Coman „tricolorul anului 2023”. Această decizie a fost luată în urma voturilor exprimate de fani, în fiecare lună, în favoarea jucătorului preferat de la echipa națională a României.

Astfel, Drăgușin a fost votat tricolorul lunii decembrie, iar, în urma centralizării punctelor acumulate de fiecare jucător pe întregul an, el și Coman au obținut același număr de puncte, 32. Cei doi se află în fruntea clasamentului general, la o diferență de 10 puncte față de Nicușor Stanciu, jucătorul aflat pe locul următor în ierarhie.

Se pare că valoarea lui Drăgușin este în creștere continuă, conform site-ului Transfermarkt, acesta având o cotă de piață estimată la 20 de milioane de euro.

Concluzie

Desi Radu Drăgușin nu a avut prea multe oportunități să joace pentru Tottenham Hotspur, acesta beneficiază de sprijinul fanilor și este văzut ca un jucător cu un mare potențial. Cu toate acestea, clubul consideră necesară aducerea unui alt fundaș central și a avut negocieri cu Riccardo Calafiori de la Bologna, însă oferta a fost respinsă. Pe de altă parte, Drăgușin și Florinel Coman sunt cei mai bine cotați jucători ai echipei naționale a României, fiind votați de fani drept „tricolorii anului”. Cu următoarele meciuri în față, Drăgușin are ocazia de a-și dovedi calitățile și de a-și impune statutul de titular în echipa lui Spurs.

TAGS: Radu Drăgușin, Tottenham Hotspur, Riccardo Calafiori, Florinel Coman
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments