Monday, July 22, 2024
HomeActualitate"Together X" - Experiența Aniversară a Comunității IQOS la Iași

“Together X” – Experiența Aniversară a Comunității IQOS la Iași

“Together X” – Experiența Aniversară a Comunității IQOS la Iași

Participanții adulți descriu „Petreceri organizate exclusiv pentru noi, membrii comunității IQOS, artiști internaționali de top, experiențe imersive inedite – toate acestea te fac să simți că ești special și că aparții unei comunități speciale.” Evenimentul aniversar Together X a fost un moment memorabil pentru toți cei prezenți.

Pe 28 iulie, Grădina Palas din Iași a fost martora celebrării a 10 ani de IQOS prin intermediul evenimentului special Together X. Invitații au avut șansa să devină co-autori ai acestui moment deosebit, iar tehnologia a transformat spațiul într-un univers vibrant de mișcare și culoare. Accesoriile personalizate și activările digitale au creat o experiență complexă, iar muzica oferită de Britanicii de la Disciples și DJ-ii autohtoni Du Mad și Moonsound a completat atmosfera.

Unul dintre momentele cele mai apreciate de către participanți a fost prezentarea trupei de dans și Jibril. Diana Dumitrescu a mărturisit că „Comunitatea IQOS înseamnă prietenie. Înseamnă călătorie. Înseamnă oameni cool”.

Spiritul comunității a fost evident și din reacțiile celor prezenți: „Aici, la Iași, am întâlnit oameni cu care m-am văzut la IQOS Together X în Atena, București sau Cluj. Am dansat din nou împreună până dimineața și ne-am promis să repetăm experiența cu proxima ocazie”.

Designerul Zarug a subliniat importanța colaborării și inovației pentru comunitatea IQOS: „A fost fain să văd la un loc un grup de oameni mișto, care țin pasul cu vremurile, care înțeleg că inovația merge mână în mână cu ideea de mai bine și că numai împreună putem avansa”.

IQOS a reușit în cei 10 ani de existență în România să adune în jurul său una dintre cele mai active și creative comunități. Evenimentele pline de culoare oferite de brand au adus sute de experiențe memorabile participanților. Călătoria către un viitor fără fum continuă, iar aniversarea Together X reiterează angajamentul brandului pentru colaborare și inovație.

poza 1 scaled "Together X" - Experiența Aniversară a Comunității IQOS la Iași poza 2 scaled "Together X" - Experiența Aniversară a Comunității IQOS la Iași

Material susținut de IQOS

IQOS nu este lipsit de riscuri. Eliberează nicotină, care provoacă dependență. IQOS este destinat adulților care altfel ar continua să fumeze sau să folosească produse cu nicotină.

Articolul Together X – 10 ani de IQOS sărbătoriți la Iași „Ne bucurăm împreună și asta mă face să simt că aparțin comunității” apare prima dată în 7est.ro – Stiri Iasi, stiri locale, nationale si internationale.

TAGS: 1. Together X – https://ezs.ro/?s=Together%20X 2. Comunitate IQOS – https://ezs.ro/?s=Comunitate%20IQOS 3. Cultura Comunitatii IQOS – https://ezs.ro/?s=Cultura%20Comunitatii%20IQOS
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General