Sunday, July 14, 2024
HomeActualitateToaletă Ecologică Solicitată pe Strada Crișan de Părinți care Vin la Tratamente...

Toaletă Ecologică Solicitată pe Strada Crișan de Părinți care Vin la Tratamente cu Copiii la Pediatrie II

Toaletă Ecologică Solicitată pe Strada Crișan de Părinți care Vin la Tratamente cu Copiii la Pediatrie II

Este tot mai des întâlnită dilema părinților care, venind la tratamente cu cei mici la Pediatrie II, se confruntă cu lipsa unei toalete ecologice în zona străzii Crișan. Aceștia au cerut administrației locale această facilitate pentru a nu fi nevoiți să rămână în mașinile lor, în timp ce copiii lor sunt la tratament.

„Așa cum am solicitat de nenumărate ori și am fost ignorați de Administrația Locala în orașul de 5 stele al D-ului Boc căruia ii place sa se înconjoare doar de slugarnici. Pentru cei care petrec noaptea în mașini, prin scări de bloc sau curți pe strada Crișan când vin la spital cu pruncii nu se poate monta o toaleta ecologica? Nu se pot monta pubele?”, a transmis o mamă plină de frustrare.

Solicitarea vine din partea a numeroși părinți care ajung la Pediatrie II, clinica care atrage pacienți din toate colțurile țării. Această unitate medicală oferă servicii medicale de diagnostic și tratament pentru nou-născuți, sugari, copii și adolescenți până la vârsta de 18 ani.

Printre domeniile acoperite de Clinica Pediatrie 2 se numără compartimentul diabetului zaharat, nutriție și boli metabolice, cardiologia, hematologia-oncologia pediatrică, neonatologia patologică, gastroenterologia, reumatologia și nefrologia pediatrică. De asemenea, secția dispune de un compartiment de toxicologie, terapie intensivă, dializă peritoneală și o stație de hemodializă, oferind astfel o gamă completă de servicii medicale specializate.

Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor părinților care se confruntă cu situații dificile când vine vorba de așteptarea tratamentelor copiilor lor, montarea unei toalete ecologice pe strada Crișan ar constitui o soluție benefică pentru toți cei implicați. Aceasta ar aduce un plus de confort și igienă famililor aflate în situații delicate, mai ales în condițiile pandemiei actuale.

Cu speranța că autoritățile locale vor lua în considerare această solicitare și vor găsi o soluție rapidă pentru a rezolva această problemă stringență, părinții și familiile care se confruntă cu aceste dificultăți așteaptă cu nerăbdare îmbunătățirea condițiilor de acces la serviciile medicale de care au nevoie.

Sursă: toaleta-ecologica

TAGS: toaleta ecologica, pediatrie 2, servicii medicale, sănătate copii

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General