Monday, July 22, 2024
HomeActualitateTinerii din Brașov - Premiați pentru Soluții Climatice Inovatoare

Tinerii din Brașov – Premiați pentru Soluții Climatice Inovatoare

Tinerii din Brașov – Premiați pentru Soluții Climatice Inovatoare

Tinerii din Brașov – Premiați pentru Soluții Climatice Inovatoare

Competiția Climate Change Summit Awards, organizată în cadrul evenimentului regional Climate Change Summit, oferă tinerilor din Brașov sub 30 de ani și întreprinderilor mici și mijlocii o platformă pentru a propune soluții creative la provocările climatice și de mediu. Ideile premiate vor acoperi diverse domenii, de la energie și mobilitate la alimentație și educație pentru mediu. Înscrierile sunt deschise aici.

Ediția din 2024 a Climate Change Summit va avea loc în perioada 15 – 17 octombrie la București, aducând laolaltă inovatori, antreprenori și experți în mediu din întreaga regiune. Climate Change Summit Awards va oferi premii în valoare totală de 12.000 de euro, sprijin financiar și vizibilitate pentru proiectele câștigătoare.

  • Competiția include categorii precum Energie, Mobilitate, Construcții, Economie Circulară, Alimentație și Agricultură, Biodiversitate și Educație pentru Mediu, oferind oportunități pentru inovare și sustenabilitate.
  • Pe lângă premiile acordate proiectelor individuale, competiția oferă și un Premiu Special pentru aplicațiile din Europa Centrală și de Est, recunoscând contribuțiile regiunii la combaterea schimbărilor climatice.

Înscrierile pentru Climate Change Summit Awards sunt deschise până la 1 septembrie, iar juriul competiției este format din experți și lideri de opinie din domeniul mediu. Câștigătorii vor fi anunțați în cadrul Summitului din octombrie și vor avea oportunitatea de a-și împărtăși ideile și soluțiile inovatoare cu publicul prezent.

Articolul complet poate fi citit aici.

TAGS:

Climate Change Summit, solutii climatice, Premii la provocarile climatice, inovatie si sustenabilitate
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General