Monday, May 20, 2024
HomeSportTeo Trandafir dezvăluie rețeta sa unică de pască fără aluat și secretele...

Teo Trandafir dezvăluie rețeta sa unică de pască fără aluat și secretele pentru a rămâne în formă de sărbători

Teo Trandafir dezvăluie rețeta sa unică de pască fără aluat și secretele pentru a rămâne în formă de sărbători

În preajma sărbătorilor de Paște, Teo Trandafir, cunoscuta prezentatoare TV, împărtășește o rețetă inedită de pască fără aluat, care își are originea într-o combinație simplă, dar delicioasă, de ingrediente. Cu ajutorul a doar câteva elemente de bază, Teo reușește să creeze un desert apetisant, pe care îl pregătește cu drag de fiecare dată în preajma sărbătorii pascale.

Ingrediente necesare pentru rețeta de pască fără aluat a lui Teo Trandafir

  • 1 kg brânză de vaci
  • 10 ouă
  • 350 – 400 g zahăr
  • Esență de vanilie sau de rom
  • Stafide
  • 200 ml smântână lichidă

Pentru a prepara această delicatesă, ingredientele sunt amestecate treptat și cu grijă cu ajutorul unui mixer, până când compoziția capătă o consistență omogenă. Amestecul se toarnă apoi într-un vas termorezistent și se introduce în cuptor pentru coacere.

“Rețeta mea de pască fără blat este simplă și accesibilă pentru oricine dorește să experimenteze. Un amestec armonios între brânză de vaci, ouă, zahăr, esență, stafide și cu un plus de savoare dat de smântână lichidă. Sunt sigură că va fi apreciată de toți cei dragi”, a mărturisit Teo Trandafir într-un interviu pentru o sursă de încredere.

Secretele pentru a rămâne în formă de sărbători, dezvăluite de Teo Trandafir

O altă latură a personalității lui Teo Trandafir o reprezintă grijile sale legate de menținerea unei forme fizice optime, mai ales în perioadele de sărbători când tentațiile culinare sunt la tot pasul. Cu toate acestea, Teo a dezvăluit că nu poate consuma cantități mari de alimente, motiv pentru care se bucură de gustări moderate, bucurându-se de fiecare preparat specific acestei perioade, fără a-și neglija sănătatea.

“Nutriția mea se bazează pe porții mici, deoarece starea mea de sănătate nu îmi permite altfel. Încerc să mă bucur de fiecare mâncare în parte și să petrec timp de calitate alături de cei dragi”, a subliniat prezentatoarea TV.

Când vine vorba de rutina sa zilnică, Teo Trandafir adoptă un program bine stabilit și organizat. După o hidratare corespunzătoare și o scurtă verificare a noutăților din presă, vedeta se îndreaptă către studioul de televiziune sau spre locațiile de filmare pentru podcastul pe care îl moderază.

În ceea ce privește seara, Teo își acordă timp pentru relaxare și distracție. Fie că se dedă lecturii, se întâlnește cu prietenii sau urmărește cu interes emisiunea preferată, personalitatea tv știe să-și găsească momentele de respiro într-o zi agitată.

Tags:

Teo Trandafir, pască fără aluat, rețete culinare, formă fizică, sărbători

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments