Sunday, April 21, 2024
HomeSportTelefoanele Samsung vor avea funcții inedite pentru utilizatori - Ce aduc noile...

Telefoanele Samsung vor avea funcții inedite pentru utilizatori – Ce aduc noile modele Galaxy

Telefoanele Samsung vor avea funcții inedite pentru utilizatori – Ce aduc noile modele Galaxy

Compania Samsung a anunțat că viitoarele modele de telefoane Galaxy vor avea funcții inedite care le vor face pe utilizatori să-și dorească să le cumpere, chiar și dacă dețin deja telefoane bune. Aceste funcții includ instrumente AI îmbunătățite, precum editarea foto avansată și posibilitatea de a traduce apelurile telefonice în timp real.

Telefoanele Galaxy S24 vor beneficia de funcții AI avansate

Potrivit dezvăluirilor recente, telefoanele Samsung Galaxy S24 vor fi dotate cu câteva mega instrumente AI care vor încânta utilizatorii. Editarea foto va fi îmbunătățită, permițându-le utilizatorilor să se joace cu imagini și să obțină rezultate impresionante. De asemenea, va exista posibilitatea de a traduce apelurile telefonice în direct, facilitând comunicarea între persoanele vorbitoare de limbi diferite.

  • Funcții AI disponibile și pe dispozitive mai vechi

În plus, Samsung a anunțat că aceste funcții AI nu vor fi disponibile doar pe noile modele de telefoane Galaxy, ci vor fi lansate și pe dispozitivele mai vechi, cum ar fi Galaxy S23. Compania dorește să ofere tuturor utilizatorilor acces la tehnologia avansată AI. Totuși, este important de menționat că în viitor, aceste funcții ar putea fi disponibile contra cost.

Funcțiile AI gratuite până la finalul anului 2025

Până la finalul anului 2025, Samsung a decis să ofere gratuit funcțiile AI pe telefoanele sale. Această măsură are ca scop familiarizarea utilizatorilor cu tehnologia AI și demonstrarea beneficiilor pe care le aduce. Cu toate acestea, reprezentanții companiei au confirmat faptul că, în viitor, ar putea fi impuse taxe pentru utilizarea acestor funcții AI.

  • Perspective privind taxarea funcțiilor AI

James Kitto, vicepreședintele Samsung și șeful diviziei MX, a explicat într-un interviu acordat publicației The Sun că impunerea unei taxe pentru funcțiile AI este una dintre opțiunile luate în calcul de către companie. Acest lucru se datorează investițiilor și cercetărilor extinse pe care Samsung le-a efectuat în domeniul AI. Totuși, nu s-a stabilit încă clar când și în ce condiții ar putea fi introduse aceste taxe.

Conform declarațiilor lui Kitto, capabilitățile AI ale competitorilor Google și ChatGPT au costuri ridicate, deoarece necesită resurse computaționale sporite și, implicit, consum mai mare de energie electrică. Astfel, introducerea unor taxe pentru utilizarea funcțiilor AI ar permite companiei Samsung să recupereze costurile și să continue dezvoltarea tehnologiilor AI avansate.

Opțiuni clar prezentate utilizatorilor

Vicepreședintele companiei, James Kitto, a făcut clar că impunerea taxelor pentru funcțiile AI va fi o decizie a consumatorilor. Compania va prezenta opțiunile disponibile cu transparență și utilizatorii vor avea libertatea de a decide dacă doresc să plătească pentru aceste funcții sau nu.

“Va fi alegerea consumatorilor. Desigur, va fi prezentat foarte clar clienților. Nu va fi forțat nimeni și acele opțiuni vor fi disponibile în acel moment, așa că dacă doriți să utilizați acele funcții sau anumite funcții, este posibil să existe o taxă”, a declarat Kitto.

Vicepreședintele Samsung, James Kitto, se arată încrezător în potențialul tehnologiei AI și subliniază că dezvoltarea continuă a hardware-ului și a software-ului în domeniul AI va aduce beneficii semnificative utilizatorilor. Kitto afirmă că Samsung se angajează să aducă pe piață telefoane cu hardware excelent și software AI uimitor, care se va îmbunătăți pe măsură ce AI și tehnologia de bază a AI avansează, în această nouă eră a telefoanelor.


Tag-uri: Samsung, Galaxy S24, telefoane Samsung, funcții AI, editare foto, traducere în timp real, taxa funcții AI, tehnologie AI

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments