Wednesday, April 17, 2024
HomeSportȚeapă uriașă pentru un tânăr avocat din Cluj: Șantajat de doi soți...

Țeapă uriașă pentru un tânăr avocat din Cluj: Șantajat de doi soți pe un site de întâlniri

Țeapă uriașă pentru un tânăr avocat din Cluj: Șantajat de doi soți pe un site de întâlniri

Incredibila poveste a unui tânăr avocat din județul Cluj a ajuns în atenția publicului după ce acesta a fost șantajat cu sume uriașe de bani și cu o carieră compromisă. Totul a început atunci când, în căutarea unei aventuri, el a întâlnit o femeie pe un site de întâlniri. Însă ceea ce părea a fi începutul unei povestiri romantice s-a transformat rapid într-un coșmar pentru tânărul avocat.

Înscris pe platforma online “AcademicSingles”, tânărul a intrat în contact cu doi indivizi care s-au dat drept o femeie interesată de o relație. Pentru a-și crește credibilitatea, cei doi i-au cerut să facă schimb de numere de telefon. Ulterior, conversația s-a mutat pe platforma WhatsApp, unde tânărul a primit imagini intime ale unei femei. Încrezător, acesta a răspuns cu poze dezbrăcat, fără să-și dea seama că cădea în plasa celor doi șantajiști.

În scurt timp, situația s-a agravat pentru tânărul avocat. Șantajiștii l-au amenințat că vor face publice fotografiile și că vor trimite imaginile compromițătoare inclusiv la biroul său de avocatură și mamei sale. Singura soluție pentru a evita acest lucru era să achite sume semnificative de bani. Într-o perioadă de aproximativ două luni, tânărul avocat a efectuat 20 de transferuri bancare, totalizând suma de 76.873 de lei, echivalentul a aproximativ 15.000 de euro.

Modul în care tânărul avocat a reușit să-și dea seama cine se afla în spatele șantajului a fost cu adevărat impresionant. Soții șantajiști contactau mereu persoane apropiate pentru a strânge banii, iar ajutorul unei cumnate a devenit hotărâtor în acest caz. Ea a reușit să-l ajute pe tânărul avocat să îi identifice pe cei doi indivizi, iar astfel aceștia au fost trimiși în fața justiției.

La început, soții șantajiști au negat acuzațiile, dar, confruntați cu probele, au recunoscut faptele și și-au cerut judecata pe baza recunoașterii vinovăției. Bărbatul a fost condamnat la trei ani de închisoare cu executare, în timp ce soția sa a primit o pedeapsă de trei ani de închisoare cu suspendare, datorită faptului că se afla în perioada de sarcină.

Acest caz șocant scoate la iveală vulnerabilitățile și pericolele ascunse în mediul online. Utilizatorii de platforme de întâlniri trebuie să fie precauți și să evite dezvăluirea informațiilor personale sau imagini intime către persoane necunoscute. În plus, este important ca autoritățile să fie alertate cu privire la astfel de infracțiuni, pentru a putea interveni în mod prompt și eficient în astfel de situații.

Tag-uri:

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments