Tuesday, April 16, 2024
HomeActualitateTeapa pentru fani: A platit scump pentru ca a poftit sa-i vada...

Teapa pentru fani: A platit scump pentru ca a poftit sa-i vada pozele nud prin OnlyFans

Teapa pentru fani: A platit scump pentru ca a poftit sa-i vada pozele nud prin OnlyFans

O poveste incredibila de inselaciune a iesit la iveala, in care un barbat a fost pacalit si a pierdut toata suma din contul sau bancar. Totul a pornit de la dorinta sa de a vedea poze nud ale unei tinere pe platforma OnlyFans.

Dupa ce au negociat suma de 700 de lei, barbatul s-a aratat atat de naiv incat, fiind nevoie sa faca plata din platforma, acesta a fost indus in eroare si a trimis o poza cu cardul si chiar si parola.

Ce a urmat nu va fi usor de crezut. In loc sa primeasca acces la pozele asteptate, el a fost imediat blocat de catre tanara, fara sa-i mai trimita nimic. Iar surpriza a fost cu atat mai mare cand barbatul si-a verificat contul bancar si a descoperit ca toate economiile lui, in valoare de 11.000 de lei, fusesera golite.

In mod evident, suma cu care fusese de acord initial, respectiv 700 de lei, a fost infinit mai mica decat paguba reala suferita. Tanara si-a asigurat victima ca totul a fost “cadou”, dar se pare ca “cadoul” acesta a fost unul extrem de scump, chiar de 11.000 de lei.

Barbatul, rusinat de naivitatea sa, a facut plangere la autoritati, reclamand golirea contului bancar. Insa, initial, a evitat sa spuna cum a ajuns sa fie inselat, motivand ca i-a fost “jena”.

Ulterior, dupa ce anchetatorii au inceput sa desluseasca povestea, acesta a decis sa-si recunoasca naivitatea si modul in care a cazut in plasa infractorilor. In plus, a subliniat ca nu are nicio pretenție de recuperare a banilor de la tanara care l-a inselat, considerand acest lucru drept o lectie costisitoare pe care a invatat-o.

TAGS: OnlyFans, inselaciune, Teapa, bani, card bancar, poze nud
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments