Saturday, May 18, 2024
HomeSportTAROM oferă prețuri reduse la bilete către toate destinațiile până de Paște

TAROM oferă prețuri reduse la bilete către toate destinațiile până de Paște

TAROM oferă prețuri reduse la bilete către toate destinațiile până de Paște

Călătoriile aeriene devin mai accesibile pentru pasagerii dornici să exploreze lumea, deoarece TAROM anunță o nouă ofertă cu prețuri reduse pentru toate destinațiile sale în perioada premergătoare Paștelui. Această oportunitate unică le oferă călătorilor posibilitatea de a economisi bani și de a se bucura de aventuri noi și interesante.

Odată cu apropierea sărbătorilor pascale, TAROM vine cu o veste bună pentru toți iubitorii de călătorii. Compania a redus prețurile la bilete pentru 26 de destinații importante, printre care se numără Paris, Madrid sau Londra. Această inițiativă reprezintă un mod excelent pentru călători de a profita de tarife avantajoase pentru a-și vizita orașele preferate sau pentru a descoperi locuri noi și fascinante.

Perioadă limitată, reduceri de 20% la toate tarifele de bază

Pentru a veni în sprijinul pasagerilor, TAROM a anunțat că prețurile la bilete au fost reduse cu 20%. Această ofertă atrăgătoare este disponibilă doar pentru un interval de timp limitat. Reducerile sunt valabile începând de astăzi și până la data de 7 mai 2024. În acest interval, clienții pot achiziționa bilete la prețuri avantajoase pentru călătorii în perioada 15 mai – 30 iunie 2024.

Avantajul acestei oferte este că reducerea de 20% se aplică la toate tarifele de bază, inclusiv cu bagaj de cală inclus. Alegerea perioadei de călătorie în intervalul menționat oferă călătorilor posibilitatea de a evita aglomerația specifică lunilor de vară și de a se bucura de experiențe de călătorie mai relaxante și mai plăcute.

Beneficii și modalități de achiziție

Pentru a profita de această ofertă tentantă, pasagerii trebuie să țină cont de faptul că oferta este disponibilă timp de opt zile, în perioada 30 aprilie – 7 mai 2024. Această oportunitate deosebită le permite călătorilor să achiziționeze bilete la prețuri reduse cu 20% la toate tarifele de bază, cu bagaj de cală inclus. Modalitatea de achiziție este simplă, iar perioada de călătorie (15 mai – 30 iunie) este ideală pentru a evita aglomerația turistică și temperaturile ridicate.

Reprezentanții TAROM au subliniat că tarifele fără bagaj de cală nu sunt incluse în această ofertă, iar reducerea se aplică la tariful de bază. Clienții pot beneficia de prețurile reduse la bilete achiziționându-le fie de pe site-ul oficial al companiei, fie din agențiile acreditate sau din agențiile TAROM.

De asemenea, clienții au posibilitatea de a achiziționa bilete de călătorie reduse și de la agențiile acreditate, iar reducerea de 20% se va aplica la tariful de bază. Această ofertă vine în sprijinul tuturor pasagerilor dornici să călătorească la prețuri mai accesibile și să descopere noi destinații fascinante.

TAGS:

TAROM, bilete de avion, ofertă, prețuri reduse, călătorii aeriene

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments