Friday, February 23, 2024
Google search engine
HomeSportTânărul fotbalist Tudor Suciu, o speranță pentru FCSB și Florin Manea

Tânărul fotbalist Tudor Suciu, o speranță pentru FCSB și Florin Manea

Tânărul fotbalist Tudor Suciu, o speranță pentru FCSB și Florin Manea

Tânărul fotbalist Tudor Suciu, în vârstă de 15 ani, a devenit o mare promisiune pentru FCSB și pentru agentul Florin Manea. Aceștia pariază că Suciu va ajunge să joace la un nivel foarte bun în viitor. Suciu activează în centrul de tineret al echipei roș-albastre și, deși este doar un adolescent, el a primit deja oferte de la cluburi precum Juventus și AS Roma. Se așteaptă ca o decizie în privința viitorului său să fie luată în vara acestui an.

“Tudor Suciu e stângaci și e mai tehnic decât Radu Drăgușin”

Informațiile oferite de publicația FANATIK arată că Suciu va rămâne la FCSB dacă va fi promovat în lotul primei echipe, pentru a simți că are o perspectivă pentru dezvoltare. În caz contrar, el va alege să urmeze traseul lui Radu Drăgușin și să se transferere în Italia. Radu Drăgușin a părăsit România la vârsta de 15 ani și a jucat pentru Regal Sport, un club pentru copii.

Drăgușin a fost transferat la Juventus, iar perioada petrecută la Torino i-a fost de mare ajutor în dezvoltarea sa ca fotbalist, ajungând să valoreze 26 de milioane de euro. Ilie Dumitrescu a afirmat că școala Juventus a jucat un rol esențial în transformarea lui Drăgușin. Acesta a avut oportunitatea de a se antrena alături de jucători precum Leonardo Bonucci și Giorgio Chiellini, care sunt considerați legende în istoria fotbalului.

“Suciu e stângaci, ceea ce reprezintă un avantaj, deoarece fundașii centrali stângaci sunt rari, iar el este și mai tehnic decât era Drăgușin la vârsta lui”, susțin specialiștii care îl cunosc pe juniorul de la FCSB. Gigi Becali, patronul echipei, va trebui să decidă ce va face în privința tânărului fotbalist în această vară.

Există posibilitatea ca Tudor Suciu să se transfere în Italia, iar FCSB să primească doar o indemnizație pentru formarea sa sau să rămână la echipă și să continue să se dezvolte. Becali a investit mult în centrul de tineret al echipei în ultimii ani, formând și promovând mulți fotbaliști care activează în primele două ligi din România.

Ianis Dobrescu va semna cu AS Roma

Echipa FCSB nu a reușit încă să descopere vreun supertalent pe care să-l valorifice financiar într-o sumă foarte mare. Vârful scoutingului și al activității din departamentul de juniori este Octavian Popescu, care a fost adus de Gigi Becali tot de la Regal Sport, aceeași echipă la care Radu Drăgușin a evoluat în copilărie. Popescu s-a remarcat rapid în Superligă, dar progresul său s-a oprit brusc, neîndeplinind așteptările.

Tantoian Popescu și Tudor Suciu au ceva în comun: amândoi au fost aproape de a juca pentru Rapid. Popescu chiar a reprezentat Giuleștiul în juniori, însă a fost doar împrumutat de la Regal Sport, iar conducerea nu a avut încrederea să plătească pentru transferul său definitiv. Gigi Becali a fost de acord să achite suma de 190.000 de euro pentru a-l aduce la FCSB.

Tudor Suciu i-a fost, de asemenea, propus lui Rapid. Costin Manea, fratele lui Florin Manea și colaborator în activitatea de impresariat, a povestit la DigiSport cum a ajuns tânărul fotbalist în Berceni, nu în Giulești: “Mai avem doi copii pe care încercăm să îi creștem corect. Unul dintre ei joacă la FCSB. Nu a împlinit încă 16 ani. Joacă tot fundaș central. E ardelean. E un copil foarte cuminte. Am vrut să îl ducem la Rapid și mi s-a spus că vor să îl vadă. Le-am spus că le trimit o poză cu el ca să îl vadă. Nu trebuie să se îndoiască de mine. FCSB l-a luat fără să-l vadă. Îl cheamă Tudor Suciu. Celălalt este Ianis, un atacant. E un fenomen la 16 ani. Este la Deva. Încercăm să îl mutăm tot în Italia”.

Costin Manea a menționat pe Ianis Dobrescu atunci când a vorbit despre cel de-al doilea tânăr fotbalist. Acesta joacă la Deva și va semna în curând cu AS Roma. Dobrescu a fost deja în probe la clubul italian și a impresionat antrenorii cu abilitățile sale. El evoluează pe postul de atacant și va adera la lista românilor tineri prezenți în campionatul Italiei.

  • Tottenham a achiziționat pe Radu Drăgușin de la Genoa pentru suma de 26 de milioane de euro, care ar putea crește până la 30 de milioane de euro cu bonusuri
  • Dennis Man a fost vândut la Parma pentru 11 milioane de euro, încheind astfel cea mai mare tranzacție financiară realizată de Gigi Becali în fotbal

TAGS:

Tudor Suciu, FCSB, Florin Manea, Italia, AS Roma, Juventus, Radu Drăgușin, DigiSport, Gigi Becali, Regal Sport, Octavian Popescu, Rapid, Ianis Dobrescu, Superligă, Italia, Tottenham, Genoa, Parma

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments