Monday, July 22, 2024
HomeActualitateTânăr reținut pentru agresiune cu cuțit la Rovinari

Tânăr reținut pentru agresiune cu cuțit la Rovinari

Tânăr reținut pentru agresiune cu cuțit la Rovinari

Un incident șocant a avut loc joi seară la Rovinari, când un bărbat în vârstă de 39 de ani a fost agresat cu un cuțit de către un alt individ. Incidentul a avut loc pe strada Muncii din localitate, în contextul unui conflict spontan care a escaladat rapid.

Victima a suferit o lovitură la nivelul cotului stâng, fiind silită să caute îngrijiri medicale la Spitalul Orășenesc Rovinari. Aici, acesteia i s-au acordat îngrijiri de specialitate pentru rănile suferite în urma agresiunii.

Autoritățile au intervenit prompt în cazul de agresiune, întocmind un dosar penal în care se investighează cazul sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, precum și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

După desfășurarea anchetei, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Rovinari au decis reținerea pentru 24 de ore a agresorului, în vârstă de 33 de ani. Acesta a fost transferat în Centrul de Reținere si Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Gorj, unde va rămâne pe baza ordonanței emise.

Taguri: agresiune cu cuțit, Rovinari, arest, poliție, dosar penal

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General