Monday, July 22, 2024
HomeActualitateTânăr de 15 ani reținut pentru relații sexuale cu o fată de...

Tânăr de 15 ani reținut pentru relații sexuale cu o fată de aceeași vârstă

Tânăr de 15 ani reținut pentru relații sexuale cu o fată de aceeași vârstă

Un incident șocant a avut loc în Dolj, unde polițiștii au reușit să rețină un tânăr de doar 15 ani pentru 24 de ore, sub acuzația că ar fi întreținut relații sexuale cu o fată de aceeași vârstă. Situația ridică numeroase semne de întrebare și stârnește indignare în comunitatea locală.

Conform informațiilor oferite de reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Dolj, incidentul a avut loc în municipiul Craiova, iar tânărul de doar 15 ani este suspectat că ar fi întreținut raporturi sexuale cu o minoră de aceeași vârstă într-o perioadă extinsă din aprilie până în iulie 2024. Aceste acuzații grave au condus la reținerea sa pentru 24 de ore și demararea unei anchete amănunțite pentru a stabili toate circumstanțele acestui caz.

Operațiunea polițienească a inclus o percheziție la locuința tânărului, iar acesta a fost escortat pentru audieri în vederea clarificării întregii situații. Autoritățile au luat măsuri ferme, reținându-l pentru săvârșirea infracțiunii de viol asupra unui minor, în formă continuată, având în vedere gravitatea faptelor imputate acestuia (7 acte materiale).

Situația este în continuare sub investigație, iar tânărul urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova pentru a se decide asupra necesității unor măsuri preventive adecvate în acest caz sensibil și delicat.

Tags: Dolj, Craiova, viol, minor

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General