Saturday, July 20, 2024
HomeActualitateTabăra de Vară Pitești – Kragujevac 2024: O Experiență Unică pentru Elevii...

Tabăra de Vară Pitești – Kragujevac 2024: O Experiență Unică pentru Elevii Români și Sârbi

Tabăra de Vară Pitești – Kragujevac 2024: O Experiență Unică pentru Elevii Români și Sârbi

Într-o tradiție ce se respectă cu încredere, orașele Pitești și Kragujevac se pregătesc pentru ediția din 2024 a taberei de vară. Elevi români din Pitești se vor îndrepta spre Serbia pentru o experiență de neuitat, în timp ce copiii sârbi vor veni la Pitești pentru a descoperi frumusețile acestui oraș.

Un număr de 23 de elevi piteșteni vor avea șansa de a petrece o săptămână în Serbia, explorând cultură și tradițiile locale alături de colegii lor de la Kragujevac.

Primarul Cristian Gentea a declarat entuziasmat: “De mai bine de 40 de ani, copiii din Pitești și din Kragujevac se bucură de schimbul cultural din cadrul taberelor de vară, consolidând legăturile dintre cele două orașe gemene!”

Elevi

Elevii selectați sunt considerați ambasadori ai comunității din Pitești, fiind cei mai pricepuți și implicați elevi ai orașului. Aceștia se vor întâlni în Serbia cu tineri din Kragujevac pentru a descoperi orașul Kragujevac și a participa la activități educative în frumoasa stațiune montană Zlatibor.

Elevi

Tabăra de vară este un moment așteptat cu nerăbdare atât de elevi, cât și de cadrele didactice, care susțin importanța experiențelor interculturale pentru dezvoltarea personală a tinerilor.

Elevi

Așadar, pentru viitorii lideri ai comunității din Pitești, acestă tabără de vară oferă nu doar o vacanță educativă, ci și oportunitatea de a îmbina cunoașterea cu distracția într-un cadru internațional stimulant.

Elevi

Articolul Tabăra de vară Pitești – Kragujevac 2024: 23 de elevi de gimnaziu piteșteni vor pleca, pentru o săptămână, în Serbia! apare prima dată în Universul argesean.

TAGS: tabăra de vară, Pitești, Kragujevac, elevi, Serbia
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General