Friday, May 24, 2024
HomeSportSuspendare și amendă pentru fotbaliștii Abdallah și Teles în urma incidentelor violente...

Suspendare și amendă pentru fotbaliștii Abdallah și Teles în urma incidentelor violente din SuperLigă

Suspendare și amendă pentru fotbaliștii Abdallah și Teles în urma incidentelor violente din SuperLigă

Cele mai recente evenimente din lumea fotbalului românesc au fost marcate de incidente șocante petrecute pe teren, care au condus la sancțiuni severe pentru cei implicați. Hakim Abdallah și Teles Pereira Nunes Da Silva Samuel au fost sancționați de Comisia de Disciplină a Federației Române de Fotbal în urma acțiunilor violente pe care le-au întreprins în meciurile din SuperLigă.

Hakim Abdallah, suspendat pentru 6 etape și amendat cu 10.000 lei

În urma incidentului din meciul FC Botoșani – Dinamo, în care a lovit cu gheata în cap și l-a umplut de sânge pe Romario Benzar, Hakim Abdallah a primit o suspendare de 6 etape și o amendă în valoare de 10.000 lei. Comisia de Disciplină a FRF a decis aceste sancțiuni severe pentru fotbalistul din Madagascar, care a avut o intrare extrem de dură asupra adversarului său.

Fotbalistul a fost eliminat direct în acea partidă, iar imaginile cu consecințele violentei sale au șocat întreaga comunitate sportivă. Suspensiunea pentru șase meciuri va face ca Hakim Abdallah să rateze o perioadă crucială pentru echipa sa, în lupta pentru evitarea retrogradării în SuperLigă.

Decizia Comisiei de Disciplină a FRF a fost aprobată și comunicată oficial în conformitate cu regulamentele sportive, demonstrând faptul că astfel de comportamente violente nu vor fi tolerate în cadrul competițiilor fotbalistice din România.

Teles Pereira Nunes Da Silva Samuel, suspendat pentru două etape și amendat cu 5.000 lei

Un alt incident violent care a marcat fotbalul românesc a fost cel provocat de Teles Pereira Nunes Da Silva Samuel în meciul Oțelul – U Cluj. Fotbalistul moldovean l-a lovit cu piciorul în nas pe Dan Nistor din echipa adversă, provocându-i o accidentare serioasă. Teles a primit un cartonaș galben în acel moment, dar a fost ulterior suspendat pentru două etape și amendat cu 5.000 lei.

Decizia Comisiei de Disciplină a FRF vine ca un avertisment clar că astfel de comportamente violente nu vor fi tolerate în fotbalul românesc. Sancțiunile aplicate fotbaliștilor care recurg la violență pe teren sunt menite să asigure fair-play-ul și securitatea jucătorilor implicați în competițiile de fotbal din țară.

Astfel, Hakim Abdallah și Teles Pereira Nunes Da Silva Samuel vor trebui să își ispășească sancțiunile, iar echipele lor vor fi afectate de absența lor în meciurile următoare. Regulile ferme impuse de Comisia de Disciplină a FRF demonstrează faptul că violența în fotbal nu are loc în sportul profesionist.

TAGS:

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments