Monday, June 24, 2024
HomeSportSurvivor România: Jador și Faimoșii pierd, iar artistul este dezamăgit și se...

Survivor România: Jador și Faimoșii pierd, iar artistul este dezamăgit și se pune în pericol de eliminare

Survivor România: Jador și Faimoșii pierd, iar artistul este dezamăgit și se pune în pericol de eliminare

Competiția intensă de la Survivor România continuă să aducă emoții și tensiune printre concurenți. Într-un nou episod, Jador și echipa Faimoșilor au suferit o nouă înfrângere în jocul de imunitate, iar acest rezultat i-a adus dezamăgirea artistului. Este deja a patra oară când echipa Faimoșilor nu reușește să învingă echipa Războinicilor și, cu fiecare înfrângere, presiunea crește.

Momentul de decizie pentru Jador

Imediat după încheierea jocului, Jador și-a luat în serios responsabilitatea pentru rezultatul negativ al echipei sale și a cerut colegilor să fie propus la duel. Cu umilință, artistul de manele și-a explicat motivele și a recunoscut că nu a reușit să aducă niciun punct în ultimele două săptămâni.

”Trebuie să fim corecți și să ne recunoaștem greșelile. Nu am adus de două săptămâni un punct, măcar. Merit să fiu la duel. Cine nu votează nu e corect cu echipa. Nu cu mine, să ne înțelegem. Eu îmi recunosc greșeala, nu contează ce am făcut, contează că în ultimele două săptămâni nu am adus nici măcar un punct. Merit să merg la duel. Toată lumea a adus măcar un punct. Cine nu votează corect…

Nu votați corect, nu votați corect pentru echipă. Pe mine nu mă interesează. Dar eu vreau să zic ce aș face în locul vostru. Dacă voi fi bun, voi câștiga duelul. Dar merit să merg la duel din punctul meu de vedere”, a declarat Jador.

Deși Jador a fost sincer și a recunoscut propriile erori, unii dintre concurenți au încercat să îi găsească circumstanțe atenuante, argumentând că artistul are potențial și contribuie în alte moduri la echipă. Totuși, Ștefania Stănilă și Zanni au fost de părere că trebuie să se ia în considerare și potențialul fiecărui concurent în luarea deciziei.

”Cred că toți de aici, dincolo de puncte, ne uităm și la potențialul fiecăruia”, a spus Ștefania.

”Ne uităm în ansamblu. Ai potențial, nu poți fi trimis. Poate meriți la duel, dar nu meriți să mergi acasă”, a completat Zanni.

Artistul nu a fost de acord cu aceste argumente și a insistat că merită să meargă la duel și să își demonstreze capacitățile. Consideră că trebuie să se mențină echitatea și justiția în echipă, iar decizia de propunere la duel este firească în situația sa.

”În ceea ce mă privește pe mine nu am mai adus un punct de 2 săptămâni. Sunt cel mai slab din toți de aici. Merit să merg la duel. Colegii îmi găsesc circumstanțe atenuante. Că am potențial. Dar sunt mulți care cântă bine și nu au niciun hit. Eu… Sunt șmecher… Faptele vorbesc. De ce să trimiți la duel pe altcineva… Cred că trebuie să fim drepți, pentru echipă”, a mai adăugat Jador.

Jador, aproape de descalificare din dragoste

Pe lângă problemele din competiție, Jador se confruntă și cu o situație personală care îi pune în pericol continuarea în show. Artistul este implicat într-o relație amoroasă cu Oana Ciomag, o concurentă de la Războinici în sezoanele trecute. Prezența ei în show a fost promisă, însă nu s-a concretizat.

O sursă a dezvăluit că, pentru a menține vedetele în competiție și a crea un nou element de surpriză, producătorii show-ului au decis să facă modificări în regulament. Astfel, Jador și Jorge, cei doi concurenți propuși la duel, nu vor mai avea parte de înfruntarea directă, ci vor fi mutați în echipe diferite cu ajutorul acestui joc.

”Ar fi trebuit, la acel moment, să urmeze un duel între Jador și Jorge, un duel nedorit și neacceptat de echipa de producție, motiv pentru care regulile se schimbă, duelul nu mai are loc și echipele se reconfigurează.

Astfel, are loc un joc, între Faimoși și Războinici, Jador rămâne Faimos și Jorge ajunge într-un loc mai ferit de eliminări, bine protejat, la ‘căldurică’, cum s-ar spune, adică la Războinici.

Jador și Jorge au rolul de a face alegerile, indiferent de echipa din care fac parte ceilalți concurenți. Regulile impun ca băieții să aleagă câte o fată, iar fetele să aleagă câte un băiat. Astfel, la echipa Faimoșilor ajung Maria Chițu, Alexandra Ciomag și Andrei Ciobanu”, conform surselor.

Desigur, această reconfigurare a echipei nu implică nicio eliminare și oferă o nouă perspectivă competiției, în care fiecare concurent poate demonstra de ce este în stare.

În concluzie, competiția de la Survivor România a atins un nou nivel de intensitate, iar Jador este pus în fața unei decizii cruciale pentru continuarea sa în show. Publicul așteaptă să vadă cum vor evolua lucrurile și cine va reuși să obțină imunitatea și să rămână în competiție.

TAGS:

Jador Survivor România Faimoșii Războinici duel imunitate eliminare Jorge Oana Ciomag Maria Chițu Alexandra Ciomag Andrei Ciobanu
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General