Friday, June 21, 2024
HomeSportSurvivor All Stars România revine în forță cu o nouă ediție plină...

Survivor All Stars România revine în forță cu o nouă ediție plină de surprize

Survivor All Stars România revine în forță cu o nouă ediție plină de surprize

Se apropie cu pași repezi data de 15 februarie 2024, iar fanii emisiunii Survivor All Stars România sunt nerăbdători să descopere ce le rezervă această ediție. Prezentatorul Daniel Pavel a anunțat că va face o dezvăluire care va lăsa pe toată lumea cu gura căscată.

Survivor All Stars România, ediția din 15 februarie 2024 vine cu schimbări majore pentru cele două echipe

Emisiunea Survivor All Stars România este unul dintre cele mai populare reality show-uri din țară, iar telespectatorii sunt cu sufletul la gură să vadă cum se desfășoară aventura în Republica Dominicană.

Începutul săptămânii a adus o victorie pentru echipa Faimoșilor, care au câștigat Jocul pentru Provizii cu scorul de 7-3. Cu toții erau optimiști cu privire la săptămâna ce va urma, iar recunoașterea lui Jorge, “vrem săptămâna roșie, domnu’ Dan”, a adus un optimism în plus în rândurile echipei Faimoșilor.

Surpriza a venit însă în ediția de miercuri, când echipa Războiniciilor a reușit să învingă la Jocul pentru Imunitate cu scorul de 7-5. Astfel, Faimoșii s-au văzut nevoiți să lupte pentru imunitatea personală. TJ Miles a fost eroul serii, reușind să câștige și să-și salveze astfel locul în competiție pentru săptămâna respectivă. Mai mult decât atât, el a primit privilegiul de a nominaliza un adversar în Consiliul Tribal.

Însă, seara de joi aduce o surpriză de proporții pentru toți participanții. În cadrul Consiliului Tribal, atât Faimoșii, cât și Războinicii vor fi martorii unei premiere de neuitat în istoria emisiunii.

Dacă vrei să afli ce se va întâmpla în jungla din Republica Dominicană, nu rata ediția specială a emisiunii Survivor All Stars România difuzată de la ora 21:30, la Pro TV sau online pe platforma Voyo.

Ce s-a întâmplat cu Ana Porgras în ultima ediție a Survivor All Stars

În timpul Jocului pentru Imunitate, Ana Porgras a avut parte de o incident nefericit. După un duel îndelungat cu Maria Lungu, pe care l-a pierdut, Ana s-a simțit extrem de rău și a fost nevoită să se întindă pe nisip. Restul echipei Faimoșilor a fost înspăimântată de starea sportivei și au crezut că aceasta va leșina.

Echipa a solicitat de urgență intervenția medicilor pentru a-i acorda lui Ana Porgras îngrijirile necesare. Medicii nu au întârziat să vină, iar Faimoasa a fost transportată cu targa spre zona unde a primit atenția necesară.

În cadrul ediției din data de 15 februarie, Ana Porgras va recunoaște că este afectată de fiecare punct pierdut în timpul jocurilor. Cu toate acestea, se consideră o luptătoare și recunoaște că este nevoie să accepte și să gestioneze înfrângerile. “Faptul că am făcut gimnastică și am căzut de atâtea ori, ar fi trebuit să știu să pierd. De când m-am întors la Survivor, am sentimentul că mă frustrează fiecare punct pierdut. Îmi place să cred despre mine că sunt o luptătoare”, a mărturisit fosta gimnastă cu sinceritate.

TAGS: Survivor All Stars România, reality show, Daniel Pavel, Republica Dominicană, Jocul pentru Provizii, Jocul pentru Imunitate, Consiliul Tribal, Ana Porgras, Faimoșii, Războinicii
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General