Friday, June 21, 2024
HomeActualitateSurvivor All Stars 2024. Războinicii și Faimoșii se luptă pentru imunitate

Survivor All Stars 2024. Războinicii și Faimoșii se luptă pentru imunitate


Un show mai puternic ca niciodată. Un sezon așteptat de toți cei de acasă. O emisiune care va aduce provocări și îi va scoate pe concurenți din zona de confort. SURVIVOR revine din această seară cu sezonul suprem – Survivor All Stars.


UPDATE 14 februarie: Un joc a trecut, altul stă să înceapă! Nu a mai rămas mult până când echipele revin pe traseu pentru proba care face diferența – cea pentru Imunitate! După ce au pierdut mai mulți concurenți, Faimoșii vor să-și asigure liniștea la Consiliu. De cealaltă parte, Războinicii simt că nu sunt în cel mai bun punct al lor și vor să-și revină rapid. Însă, doar o echipă va reuși să se impună.


UPDATE 9 februarie: Roxana Nemeș și Elena Marin au fost eliminate de la Survivor All Stars. În ceea ce privește situația cântăreței, Daniel Pavel a anunțat că e eliminată din cauza problemelor medicale. „Din păcate, unul dintre voi se confruntă cu o problemă de sănătate mai veche, care se pare că a recidivat și avem informații medicale de ultim moment – medicul a recomandat ca acest concurent să fie monitorizat medical și să se întoarcă în condiții normale de trai pentru a soluționa”, a anunțat el.


În schimb, Elena Marin a fost învinsă de Jorge la duel și eliminată din concurs.


roxana nemes si elena marin eliminate de la survivor all stars Survivor All Stars 2024. Războinicii și Faimoșii se luptă pentru imunitate

UPDATE 8 februarie. Survivor All Stars a continuat și aseară cu un episod plin de adrenalină. ”Indiferent că ne mai certăm, suntem uniți și avem resurse nelimitate să-i batem pe Războinici”, spunea Moroșanu înaintea jocului de Imunitate. Se pare că vorbele luptătorului nu au fost suficiente deoarece cei din tribul roșu s-au confruntat cu o nouă înfrângere, cu scorul de 10 la 6.


La Jocul pentru imunitatea personală, Jorge, aflat în spital din cauza problemelor de sănătate resimțite, nu a participat, asumându-și faptul că s-ar putea afla în pericol de trimitere la duel. Ceilalți concurenți au luptat, însă unul singur s-a impus – Jador. Așa că acesta va decide în această seară numele unui concurent care va trebui să se dueleze pentru rămânerea în show.


Săptămâna de Survivor All Stars se apropie de final! Însă, triburile vor reveni pe teren pentru o recompensă care le va aminti de casă și care-i va motiva să dea totul în timpul probei. Seara va continua la Consiliul Tribal, unde Daniel Pavel are vești pentru ei: ”un anunț de maximă importanță în ceea ce privește unul dintre concurenți”. Despre ce este vorba și cine va pleca acasă, vom afla în curând.


UPDATE 7 februarie: Editia de aseara a adus triburile față în față într-o luptă pentru provizii, dar și pentru o miză suplimentară: șansa de a alege un concurent din echipa pierzătoare care să le devină camarad pentru o zi. Războinicii s-au impus, iar o Faimoasă a plecat alături de ei în camp.


„M-au primit foarte bine, mi-au zis că au vrut să-mi dea o zi de vacanță, să scap din atmosfera echipei mele. Sunt foarte fericită. Toată lumea face câte ceva, nu pot decât să stau să-i observ, nu pot să mă bag peste ei. Sunt musafir astăzi”, a spus Ana Porgras, după ce a fost capturată de către Războinici pentru o noapte.


Vizibil dezamăgiți, Faimoșii au continuat să discute despre lucrurile care nu merg bine la ei în trib, neuitând de faptul că întregul conflict dintre Jador și Zanni le face mult rău. ”Dacă am fi mai atenți la nevoile fiecăruia, poate am funcționa altfel”, a ținut să mai spună Ștefania Stănilă.


UPDATE 6 februarie: După ce a reușit să câștige duelul cu Relu Pănescu, Maria Lungu caută să se reintegreze în echipa ei, însă va admite că nu s-a simțit deloc sprijinită de coechipieri. ”Nu pot să zic că echipa m-a susținut. Liniștea era cheia la rezolvarea acelui puzzle. Vor să-mi închidă gura, dar atât timp cât Dumnezeu mă iubește, poate să mă urască toată lumea”, va spune Războinica, în această seară.


Săptămâna va începe cu o miză importantă, la jocul de provizii, de la Survivor All Stars, după cum le va sublinia Daniel Pavel: ”O parte a mizei de astăzi, legume: linte, ceapă, ardei roșii, ardei verzi. Pe lângă toate acestea, tribul care învinge astăzi mai câștigă ceva”. Despre ce este vorba și cine va reuși să-și adjudece dubla miză, vom afla în doar câteva ore.


UPDATE 2 februarie: Războinicii și Faimoșii au bifat aseară finalul celei de-a treia săptămâni în cel mai puternic sezon din reality show-ul Survivor All Stars!


Primul joc al serii a fost cel pentru recompensă, iar motivația triburilor s-a văzut în timpul probei în care au fost legați la ochi și au fost nevoiți să se bazeze pe colegi pentru a aduce punctul.


Seria bună a Faimoșilor a continuat, iar aceștia au câștigat, cu 5-3 și s-au bucurat de o masă copioasă. În Consiliul Tribal, Războinicii au avut de luat hotărâri importante. Votul grupului a trimis-o pe Maria Lungu la Duel, iar Sorin Pușcașu, purtătorul de colan, l-a ales pe Relu Pănescu.


„Nu era o surpriză că o să mă voteze colegii mei. S-a făcut o mică sau mare strategie. Dacă ei au considerat că e corect eu să merg la duel în acest moment”, a precizat tânăra, în timp ce Relu a spus: „Am apreciat felul în care și-a adus argumentul vizavi de nominalizarea mea. Îmi voi juca șansa până la capăt”. La Duel, emoțiile au fost la cele mai înalte cote, iar Relu Pănescu a devenit primul concurent din echipa albastră care a părăsit competiția. „Ai arătat că vârsta este doar un număr și că aceste acțiuni pot continua mai departe”, i-a spus Daniel Pavel, înainte de a-i stinge flacăra.


UPDATE 1 februarie: Aseară, triburile au continuat micile conflicte atât pe traseu, cât și la nivelul discuțiilor, iar asta s-a resimțit într-un joc cu o miză importantă – imunitatea. Cei de acasă au trăit fiecare minut la intensitate maximă și nu au ratat niciun minut din Survivor All Stars!


„Ne întoarcem destul de împliniți din tabăra Faimoșilor”, a spus Iancu Sterp după atacul dat de Războinici în tribul advers. După ce le-au luat atât câteva elemente construite de concurenți, cât și altele câștigate în probe, membrii echipei albastre păreau că au moralul sus pentru proba care-i aștepta.


„Pe Sorin nu-l vedeți aici. A fost înțepat de un scorpion, este sub supraveghere medicală. Nu joacă astăzi”, a fost prima veste neplăcută primită de tribul albastru, de la Daniel Pavel.


Cearta dintre Jador și Roxana Nemeș a continuat și în ediția din 31 ianuarie de la Survivor All Stars. Cântărețul i-a spus colegei sale că el consideră că ea nu se descurcă pe traseu și nu ar aduce puncte echipei Faimoșilor.


În doar câteva ore, show-ul revine cu proba care le poate permite accesul la o recompensă importantă, dar și cu primul Consiliu în care Războinicii vor trebui să ia decizii – pe cine vor trimite la Duel!


UPDATE 31 ianuarie: Aseară, concurentii au luptat cot la cot pentru a demonstra că sunt cei mai buni pe teren, iar în această seară, Faimoșii și Războinicii luptă pentru imunitate. Primele două concurente eliminate de la Survivor All Stars au fost din echipa Faimoșilor. Este vorba de Elena Ionescu și Andreea Tonciu. „Mi se pare că suntem mult prea calmi. Sper să ne adunăm și să nu mai pierdem, că psihic sunt dărâmată”, a spus Ana Porgras, aseară, la finalul unui nou joc în care Războinicii s-au impus.


Fără să stea mult pe gânduri, membrii tribului i-au ales pe Iancu, Alex Delea și Andrei Ciobanu! Ce obiecte vor alege aceștia să ia de la adversarii lor, de-l vor face pe Iancu să declare că „ne întoarcem destul de împliniți din tabăra Faimoșilor”, descoperim în doar câteva ore, la PRO TV și pe VOYO.


Tot aseară, Jador a făcut afirmatii neașteptate despre colega lui, Roxana Nemeș, care s-a salvat de două ori la duel și a reușit să rămână în continuare la Survivor All Stars. Ultima oară ea a luptat contra Elenei Ionescu, iar artista a plecat acasă.


UPDATE 30 ianuare: În doar câteva ore, la PRO TV și pe VOYO, începe cea de-a treia săptămână din cel mai dur sezon al reality show-ului Survivor All Stars! Cei 22 de concurenți rămași în joc sunt pregătiți să dea totul și să demonstreze că-și merită locul în această etapă.


Întrebările își vor găsi răspuns la jocul de provizii, unde Daniel Pavel le va da și o veste surprinzătoare: „Dublă miză – tribul care pierde va avea de suferit – va primi niște membri de la învingători pe insula lor, iar aceștia îi vor deposeda de niște obiecte”. Despre ce este vorba și cine se va impune, descoperim în această ediție.


UPDATE 26 ianuarie: Faimoșii au trimis-o, pentru a doua la rând, pe Roxana Nemeș la duel, în timp ce Jorge, purtătorul de colan, a decis ca adversară să-i fie Elena Ionescu. În ciuda accidentării suferite cu puțin timp în urmă, Roxana a dat totul la joc și a reușit o nouă victorie care-i asigură continuitatea în emisiune.


„Ăsta-i Survivor și mă bucur din suflet că am făcut parte din experiența asta. O lecție de viață. Important e să plecați de aici oameni frumoși și un Faimos, cel mai bun, să vină acasă cu trofeul. Mă bucur mult că v-am cunoscut. Mă bucur că am avut, într-un final, o echipă frumoasă”, a declarat Elena Ionescu, care a fost eliminată de la Survivor All Stars.


Ea e și cea care a câștigat primul sezon Survivor România.


UPDATE 25 ianuarie: Noii concurenți de la Survivor All Stars au dat declarații înainte de intrarea în competiție. Sorin Pușcașu, Cătălin Zmărăndescu, Alexandra Ciomag și Elena Marin au spus de ce consideră că locul lor este în acest sezon atât de puternic și de ce merită să fie ei la Survivor All Stars.


Pe lângă declarațiile lor, la Survivor All Stars au loc jocuri importante. Războinicii au câștigat jocul pentru imunitate, iar Faimoșii vor mai pierde în seara aceasta încă un concurent.


Faimoșii vor reveni în Consiliul tribal pentru a face nominalizările care vor decide cine merge la Duelul de eliminare. „Votul te poate trimite acasă. Toată lumea se împrietenește cu toată lumea, doar să nu fie votată”, va declara Jador înainte ca tribul să-și facă propunerile.


UPDATE 24 ianuare: Surpriză de proporții în noua ediție Survivor All Stars 2024, de marți, 23 ianuarie la Pro TV. După ce Elena Ionescu și Andreea Tonciu au părăsit competiția, alți concurenți au ajuns în Republica Dominicană. Este vorba despre Sorin Pușcașu, Cătălin Zmărăndescu, Alexandra Ciomag și Elena Marin, foști concurenți ai acestui show.


După eliminarea Andreei Tonciu, alți patru concurenți au fost aduși în Republica Dominicană. Elena Marin, Sorin Pușcașu, Cătălin Zmărăndescu și Alexandra Ciomag se vor alătura celorlalți pe traseu. Înainte să ajungă în echipele din care fac parte, cei patru au fost, mai întâi, „cazați” în exil.4210954478648711289823795403763471513144023n 1 Survivor All Stars 2024. Războinicii și Faimoșii se luptă pentru imunitate

4211255518648786689816253779603469958995938n 1 Survivor All Stars 2024. Războinicii și Faimoșii se luptă pentru imunitate

4215086848648753156486271543264425248781800n 1 Survivor All Stars 2024. Războinicii și Faimoșii se luptă pentru imunitate


Acest lucru reprezintă o premieră în istoria emisiunii, întrucât niciun alt concurent nou nu a fost dus în exil înainte de a începe să intre pe traseu alături de ceilalți coechipieri.


UPDATE 21 ianuarie: Schimbări importante au loc la Survivor All Stars, emisiunea care a început pe 16 ianuarie la Pro TV. Elena Ionescu a plecat de la Survivor All Stars, ea a fost pozată în aeroport, în drumul spre România. Oficial, Pro TV nu a anunțat eliminarea ei din show.


Totodată, vor intra concurenți noi la Survivor All Stars. Este vorba despre doi Faimoși și doi Războinici.


concurenti noi survivor all stars 1 Survivor All Stars 2024. Războinicii și Faimoșii se luptă pentru imunitate

UPDATE 19 ianuarie: Seara a început cu un nou joc la Survivor All Stars, cel pentru recompensă, la capătul căruia tribul câștigător a plecat înapoi în camp cu toate ustensilele necesare pescuitului, o activitate vitală, care le-ar putea aduce noi alimente pe mai departe. Mai hotărâți ca niciodată, Războinicii au luptat cu îndârjire și au reușit o victorie cu 5 la 1. 


Cu moralul deja afectat, Faimoșii au avut de trecut un nou hop – primul Consiliu tribal din acest sezon. La votul colectiv, Andreea Tonciu a fost nominalizată pentru a merge la duelul de eliminare, în timp ce TJ Miles a decis ca adversară să-i fie Roxana Nemeș. 


„Primul duel eliminatoriu din sezonul All Stars. De aici se întoarce în trib doar una dintre voi”, a anunțat domnul Dan înainte ca Roxana Nemeș și Andreea Tonciu să afle prin ce probă trebuie să treacă pentru a putea merge mai departe în show. Cu multe emoții, cele două Faimoase au dat totul, însă doar Roxana va continua aventura în Survivor All Stars, în timp ce Andreea Tonciu a fost eliminată din competiție.andreea tonciu eliminare survivor all stars 2 Survivor All Stars 2024. Războinicii și Faimoșii se luptă pentru imunitate

andreea tonciu roxana nemes duel eliminare 1 Survivor All Stars 2024. Războinicii și Faimoșii se luptă pentru imunitate

andreea tonciu eliminare survivor all stars 1 Survivor All Stars 2024. Războinicii și Faimoșii se luptă pentru imunitate

razboinicii victorie joc recompensa Survivor All Stars 2024. Războinicii și Faimoșii se luptă pentru imunitate


UPDATE 18 ianuarie: După ce au realizat că au pășit în cea mai grea provocare a vieții lor, membrii celor două triburi au început să se acomodeze cu revenirea în Republica Dominicană. Pas cu pas își construiesc locul care îi va adăposti în următoarele luni, iar probă cu probă, își dau seama că limitele le sunt testate la fiecare pas. „De fiecare dintre voi depinde cât de departe ajunge în sezonul suprem. Pentru a rămâne în competiție este nevoie să dați ce aveți mai bun”, au aflat aseară cei 20 de concurenți.


Tot în editia de aseară a izbucnit un nou scandal între concurenți. Jador și Zanni și-au aruncat cuvinte grele și s-au acuzat unul pe celălalt în fata tuturor. Cântărețul de manele i-a lansat acuzații dure lui Zanni și susține că tânărul una zice și alta face.


În această seară, lucrurile se complică! După pierderea imunității, Faimoșii se vor vedea nevoiți să intre în Consiliu și să facă primele nominalizări. Astfel, două persoane din trib vor ajunge, în premieră, la duelul eliminatoriu.


UPDATE 17 ianuarie: Seara a debutat cu o veste surprinzătoare pentru Războinici după ce una dintre membrele tribului a leșinat. „Se pare că nu se simte bine, doctorul nostru va verifica starea de sănătate a Lolei în acest moment”, a anunțat Daniel Pavel. În timp ce ea a stat pe margine și și-a revenit, cele două triburi au luptat pentru foc, iar Faimoșii au obținut prima victorie a sezonului.


Tot în prima ediție, Andreea Tonciu a avut un schimb de replici acide cu Elena Ionescu. Prima noapte în jungla din Republica Dominicană nu a fost tocmai bună pentru Andreea Tonciu, care s-a trezit cu un picior foarte umflat, după ce a fost înțepată de niște insecte. Bruneta s-a îngrijorat și a dorit să fie consultată de un medic, pentru că sănătatea este pe primul plan pentru ea. La polul opus, Elena Ionescu a considerat că Andreea Tonciu nu are un motiv întemeiat pentru a chema medicul, fapt ce a deranjat-o pe aceasta.


UPDATE 16 ianuarie: Cel mai așteptat moment al începutului de an este tot mai aproape: în doar câteva ore, la PRO TV și pe VOYO începe sezonul suprem – Survivor All Stars! Daniel Pavel este pregătit să le aducă celor de acasă, de trei ori pe săptămână, cea mai tare provocare pentru toți cei 20 de concurenți. Cu fiecare zi, aceștia își vor depăși limitele, iar cei cu inima puternică vor merge până la capăt!


”Bine ați venit la Survivor All Stars, sezonul suprem este pe cale să înceapă. 10 Faimoși și 10 Războinici mi se vor alătura în inima junglei din Republica Dominicană. Un nou sezon, reguli noi, iar acest sezon are o mulțime de surprize pentru concurenți. Ei vor lupta pentru a arăta că au ce trebuie să câștige sezonul suprem”, le va spune Domnu’ Dan tuturor celor de acasă, de la ora 21:30.


UPDATE 11 ianuarie: În premieră, în acest sezon, soarta concurenților este doar în mâinile lor! Astfel, doar aceștia vor vota cine ajunge în Duelurile Eliminatorii și luptă pentru a nu părăsi competiția. Cei mai puternici, cei care demonstrează că au ceea ce trebuie pentru a câștiga sezonul suprem, merg mai departe. Doar cei cu inima tare vor putea rezista până la final! Însă câștigătorul, ca de fiecare dată, va fi decis de telespectatori.


Când începe Survivor All Stars 2024


Din 16 ianuarie, 10 Faimoși și 10 Războinici pornesc în sezonul suprem, Survivor All Stars, la PRO TV și pe VOYO. În 2024, concurenții din sezoanele anterioare se întorc pe traseu, cu un singur scop – să câștige fiecare probă și să meargă până la capăt. Un nou sezon, reguli diferite.


Când va fi difuzat Survivor All Stars 2024


Așteptarea a luat sfârșit, iar din această seară începe Survivor All Stars 2024. Dacă în sezonul trecut show-ul se difuza în zilele de luni, marti și miercuri, anul acesta emisiunea se va vedea în zilele de marti, miercuri și joi, începând cu ora 21.30, la Pro TV.daniel pavel 2 Survivor All Stars 2024. Războinicii și Faimoșii se luptă pentru imunitate

andreea tonciu participa la survivor all stars 2 Survivor All Stars 2024. Războinicii și Faimoșii se luptă pentru imunitate

daniel pavel prezentator survivor all stars 1 Survivor All Stars 2024. Războinicii și Faimoșii se luptă pentru imunitate

andreea tonciu participa la survivor all stars 1 Survivor All Stars 2024. Războinicii și Faimoșii se luptă pentru imunitate

alex delea bani survivor Survivor All Stars 2024. Războinicii și Faimoșii se luptă pentru imunitate

zanni si alex delea survivor 1 2 Survivor All Stars 2024. Războinicii și Faimoșii se luptă pentru imunitate

elena ionescu suvivor all stars Survivor All Stars 2024. Războinicii și Faimoșii se luptă pentru imunitate

elena ionescu 2 Survivor All Stars 2024. Războinicii și Faimoșii se luptă pentru imunitate


Cine prezintă Survivor All Stars 2024


Daniel Pavel prezintă Survivor All Stars 2024. Prezentatorul a plecat în Republica Dominicană pentru următoarele șase luni. Dan Cruceru a fost prezentatorul „Survivor România”, în primul sezon. Deși toată lumea se aștepta ca acesta să revină în Republica Dominicană, locul lui a fost luat de Daniel Pavel, în sezonul 2.


Cine sunt concurenții de la Survivor All Stars 2024


Cine sunt cei 10 Faimoși de la Survivor All Stars 2024


Din echipa Faimoșilor, în acest an, vor face parte: Zannidache (sezonul 2), TJ Miles (sezonul 3), Cătălin Moroșanu (sezonul 2), Jorge (sezonul 4), Jador (sezonul 2), Andreea Tonciu (sezonul 3), Roxana Nemeș (sezonul 2), Elena Ionescu (sezonul 1), Ana Porgras (sezonul 2) și Ștefania Stănilă (sezonul 4). 


Cine sunt cei 10 Războinici de la Survivor All Stars 2024  


Din tabăra albastră, a Războinicilor vor fi: Alex Delea (sezonul 3), Iancu Sterp (sezonul 1), Relu Pănescu (sezonul 3), Robert Moscalu (sezonul 4), Andrei Ciobanu (sezonul 1), Lola Crudu (sezonul 1), Ștefania Ștefan (sezonul 3), Alexandra Duli (sezonul 3), Maria Lungu (sezonul 4) și Maria Chițu (sezonul 1).


Reguli noi la Survivor All Stars 2024 


În premieră, în acest sezon, soarta concurenților este doar în mâinile lor! Astfel, doar aceștia vor vota cine ajunge în Duelurile Eliminatorii și luptă pentru a nu părăsi competiția. Cei mai puternici, cei care demonstrează că au ceea ce trebuie pentru a câștiga sezonul suprem, merg mai departe. Doar cei cu inima tare vor putea rezista până la final! Însă câștigătorul, ca de fiecare dată, va fi decis de telespectatori.


Unde se filmează Survivor All Stars 2024


La fel ca și în anii trecuți, filmările pentru Survivor All Stars 2024 vor avea loc în jungla din Republica Dominicană. Concurenții ajung pe o plajă protejată din Dominicană, unde nu există tehnologie. Există generatoare uriașe necesare pentru alimentarea echipamentelor din regie. Sunt zeci de metri de cabluri înșirate și băgate în nisip. Camerele, stativele, mixerele și monitoarele din regie sunt aduse cu barca la punctul de filmare în fiecare dimineață. 


Care este premiul la Survivor All Stars 2024


Cei 20 de concurenți, 10 din echipa Faimoșilor și 10 din echipa Războinicilor, luptă pentru titlul de Survivor și marele premiu în valoare de 100.000 de euro.


Cine sunt câștigătorii de la Survivor România din anii trecuți?


Elena Ionescu – Survivor România 2020 – sezonul 1


Zanni – Survivor România 2021 – sezonul 2


Alex Delea – Survivor România 2022 – sezonul 3


Dan Ursa – Survivor România 2023 – sezonul 4


RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General