Friday, June 21, 2024
HomeSportSurpriză uriașă pentru Roxana Nemeș la Survivor România! Cum a fost umilită...

Surpriză uriașă pentru Roxana Nemeș la Survivor România! Cum a fost umilită în emisiunea lui Cătălin Măruță

Surpriză uriașă pentru Roxana Nemeș la Survivor România! Cum a fost umilită în emisiunea lui Cătălin Măruță

Survivor România a adus o surpriză uriașă pentru Roxana Nemeș, care a fost eliminată din motive medicale. După ce s-a întors în țară, vedeta a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță pentru a-și povesti experiența din competiție. Cu toate acestea, Roxana nu s-a așteptat la umilința pe care a suferit-o.

Cristi Mitrea, un nou conflict la Survivor România

În emisiunea lui Cătălin Măruță, Roxana Nemeș a avut parte de un conflict tensionat cu Cristi Mitrea, care a umilit-o în fața tuturor. Sportivul i-a spus că a mers în competiție degeaba și că ar fi trebuit să cedeze locul cuiva mai bine pregătit.

  • „Eu mă bucur că a zâmbit mai devreme și a spus că am vorbit despre ea, că eu nu am spus nimic de bine și nici nu am ce să spun de bine, dar dacă pe ea o încântă.. îmi dau seama că e arogantă. Din punctul meu de vedere, e cea mai slabă prezență feminină la un concurs de genul acesta.
  • Nu am înțeles de ce ocolim subiectul cu partea sportivă, nu avem acuratețe, viteză, țintă. Nu simțim probele de niciun fel. Adică, nu am adus niciun beneficiu nici echipei, nici jocului.
  • Nu înțeleg de ce mergem la un concurs All Stars, dacă nu putem ajuta cu nimic, dimpotrivă, încurcăm și mai suntem și ironici. Nu crezi că mai bine era altcineva în locul tău, care aducea beneficii echipei? Te duci bolnavă, accidentată”, a spus Cristi Mitrea, despre Roxana Nemeș și participarea ei la Survivor România, la Pro TV.

Dialogul dintre Roxana Nemeș și Cristi Mitrea

Roxana Nemeș nu a rămas indiferentă în fața afirmațiilor lui Cristi Mitrea. Ea i-a reproșat că nu știe nimic despre concurs și nu ar trebui să comenteze. Însă, replica dură a fost de-a dreptul umilitoare.

  1. „Nu eu am făcut castingul și nu m-am dus bolnavă, sunt sănătoasă. Întrebarea mea este de unde până unde comentezi tu, care nu ai fost la Survivor?”.
  2. „Dacă nu ești bună de nimic, de ce te duci?”, i-a răspuns tăios Cristi Mitrea.
  3. „Ce legătură are concursul cu tine? Tu nu ai nicio abilitate. Nu ai făcut nimic pe traseu. Păr blond și ochi frumoși, atât”, a spus Cristi Mitrea despre Roxana Nemeș și perioada ei la Survivor România.

Tag-uri: Survivor România, Roxana Nemeș, Cristi Mitrea, Cătălin Măruță, conflict

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General