Wednesday, April 17, 2024
HomeSportSuperLiga României: FCSB învinge U Craiova cu un scor de 3-0 și...

SuperLiga României: FCSB învinge U Craiova cu un scor de 3-0 și primește acuzații dure

SuperLiga României: FCSB învinge U Craiova cu un scor de 3-0 și primește acuzații dure

Intrigă și controverse în meciul dintre Universitatea Craiova și FCSB din cadrul SuperLigii României, încheiat cu scorul de 3-0 în favoarea oaspeților. Darius Olaru a deschis scorul în finalul primei reprize printr-un penalty controversat. Silvian Cristescu, fost jucător al echipei gazdă, a acuzat vehement deciziile arbitrajului.

Penalty controversat și acuze la adresa arbitrajului

Meciul a fost marcat de un moment tensionat în minutul 45+3, când Gjoko Zajkov de la Universitatea Craiova a atins mingea cu mâna în propriul careu la un șut al lui Florinel Coman. După consultarea VAR, centrul Marcel Bîrsan a acordat un penalty în favoarea FCSB, care a fost transformat de Darius Olaru.

Însă această decizie a stârnit controverse și nemulțumiri în rândul celor de la Universitatea Craiova. Silvian Cristescu, fost jucător al echipei și astăzi comentator sportiv, susține că această fază nu ar fi trebuit sancționată cu un penalty. El merge mai departe și acuză arbitrajul și tehnologia VAR de influențarea rezultatului final al meciului.

“N-a fost umilință! Dacă e să ne luăm după jocul din teren, n-a fost așa. Diferența s-a făcut la acel penalty! Dacă mingea lovește o parte a corpului și apoi mâna, e clar că nu este penalty! Arbitrul a făcut diferența în acest joc, apoi au venit și alte greșeli. Băieții trebuie să se liniștească. Dacă vor câștiga la Sfântu Gheorghe, atunci lucrurile se vor îndrepta. FCSB mai poate fi prinsă. Pe mine nu m-a impresionat! În teren diferența a fost făcută de Olaru, care e unul dintre cei mai buni jucători la mijlocul terenului”, a declarat Cristescu într-un interviu pentru Iamsport.ro.

În replică, Ion Crăciunescu, fost mare arbitru român, a apărat decizia arbitrului central Marcel Bîrsan. Potrivit acestuia, decizia de a acorda penalty a fost corectă, iar mâna lui Zajkov se afla într-o poziție penibilă. Acesta a menționat că VAR-ul este o tehnologie utilă pentru evitarea erorilor arbitrajului și îmbunătățirea corectitudinii deciziilor.

Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova, nemulțumit de arbitraj

Patronul Universității Craiova, Mihai Rotaru, a fost extrem de nemulțumit de arbitrajul lui Marcel Bîrsan, pe care l-a considerat favorabil echipei FCSB. Acesta a declarat că Universitatea Craiova a fost dezavantajată de deciziile arbitrului și că acesta avea alte aspirații în acest meci.

Așadar, meciul dintre Universitatea Craiova și FCSB a fost unul controversat, marcat de acuzații dure la adresa arbitrajului. Universitatea Craiova a pierdut partida cu scorul de 3-0, însă controversele rămân și urmează a fi analizate de oficialii competiției.

TAGS: SuperLiga, Universitatea Craiova, FCSB, penalty, arbitraj
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments