Monday, May 20, 2024
HomeSportSuperLiga: FCSB păstrează avansul de 9 puncte față de Rapid în clasament

SuperLiga: FCSB păstrează avansul de 9 puncte față de Rapid în clasament

SuperLiga: FCSB păstrează avansul de 9 puncte față de Rapid în clasament

S-a încheiat etapa a 26-a din SuperLiga, iar FCSB continuă să domine clasamentul. Echipa a obținut o nouă victorie și și-a păstrat avansul de 9 puncte față de ocupanta locului 2, Rapid. Cu performanțe impresionante în acest sezon, FCSB se îndreaptă cu pași siguri spre câștigarea titlului de campioană după o pauză de nouă ani.

Max profețiile lui Mitică pentru etapa 26 din SuperLiga

Etapă cu etapă, legendara figură a fotbalului românesc, Dumitru Dragomir, prezice rezultatele meciurilor din SuperLiga. Pentru etapa a 26-a, „Oracolul” a selectat cinci meciuri dintre cele mai interesante, unele dintre pronosticurile sale fiind surprinzătoare.

  • Rapid – Hermannstadt: Rapid pleacă favorită în acest joc, după victoria de senzație obținută în derby-ul cu CFR Cluj. Dumitru Dragomir pariază pe o victorie a echipei Rapid, cota fiind de 1,81 la Maxbet.
  • FCU Craiova – CFR Cluj: Dragomir mizează pe o victorie a echipei CFR Cluj în acest meci, cota fiind de 2,45.

Plouă cu „2 solist” în Max Profețiile lui Mitică

Pentru partidele Dinamo – Oțelul și Sepsi – Farul, Dumitru Dragomir a făcut două alegere surprinzătoare, pariază pe victoria celor două echipe. Cota pentru ambele pronosticuri este atractivă, 2,60 pentru meciul Dinamo – Oțelul și 2,95 pentru meciul Sepsi – Farul.

U Cluj – FCSB: ultimul meci al etapei 26

În ultimul meci al etapei a 26-a, U Cluj se va confrunta cu FCSB. Dragomir pariază pe victoria echipei FCSB în acest meci, cota fiind de 1,32. În cadrul emisiunii Max Profețiile lui Mitică, Dumitru Dragomir a lăudat și antrenorul echipei U Cluj, Mircea Sabău.

Urmează etape interesante în SuperLiga!

SuperLiga se apropie cu pași rapizi de finalul sezonului, iar lupta pentru titlu și locurile de cupe europene devine tot mai intensă. Bucurați-vă de fotbalul românesc și urmăriți live meciurile SuperLigii pe site-ul FANATIK.RO. Nu ratați niciuna dintre partidele fascinante și vedeți dacă profețiile lui Mitică se adeveresc!

TAGS: SuperLiga, FCSB, Rapid, Hermannstadt, Rapid vs Hermannstadt, FCU Craiova, CFR Cluj, Dinamo, Oțelul, Sepsi, Farul, U Cluj, Mircea Sabău

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments