Thursday, February 29, 2024
Google search engine
HomeSportSuperbet a semnat un parteneriat istoric cu FC Sao Paolo, unul dintre...

Superbet a semnat un parteneriat istoric cu FC Sao Paolo, unul dintre cele mai mari cluburi de fotbal din lume

Superbet a semnat un parteneriat istoric cu FC Sao Paolo, unul dintre cele mai mari cluburi de fotbal din lume

Superbet, cel mai mare operator de pe piața de gambling din România, și-a făcut o intrare puternică pe piața braziliană prin semnarea unui parteneriat istoric cu FC Sao Paolo. Contractul dintre cele două părți este valabil timp de trei ani și implică o sumă anuală de 9,4 milioane de euro pentru clubul de fotbal brazilian.

Parteneriatul a fost oficializat printr-un eveniment grandios, la care au participat mii de oameni. Jucătorii și jucătoarele echipei Sao Paolo au defilat pe scenă cu noile tricouri, având în față o atmosferă asemănătoare cu paradelor de modă. În plus, pentru a marca această colaborare importantă, a fost organizat un spectacol cu drone pe cerul orașului Sao Paolo, iar evenimentul s-a încheiat într-o notă muzicală, cu un concert.

Acest parteneriat semnat cu FC Sao Paolo este doar începutul pentru Superbet în Brazilia. Potrivit presei sud-americane, compania se pregătește să facă investiții semnificative în această țară, unde a intrat deja pe final de 2023. Astfel, Superbet își consolidează prezența globală și poziția de lider în industria pariurilor.

Superbet devine sponsorul principal al meciului dintre Brazilia și Argentina

Într-o altă mișcare strategică, Superbet a apărut pe panourile publicitare de la marginea terenului în timpul meciului dintre Brazilia și Argentina, care a avut loc pe stadionul Maracana. Acest meci a fost unul important, întrucât a contat pentru calificările pentru Campionatul Mondial din 2026.

Superbet a devenit sponsorul principal al FC Sao Paolo la începutul anului 2024 și a obținut dreptul de a-și promova brandul pe terenul legendarei echipe braziliene. Clubul Sao Paolo, cunoscut pentru performanțele sale remarcabile în fotbal, dispune de un stadion impresionant, Morumbi, cu o capacitate de 66.000 de locuri. În plus, echipa a schimbat și sponsorul de echipament în acest început de an, optând pentru New Balance.

Superbet, unul dintre cei mai importanți sponsori din sportul românesc

Superbet nu este doar un operator de gambling de succes, ci și un sponsor important în sportul românesc. În primul rând, Superbet este sponsorul principal al echipei de fotbal Farul Constanța, campioana en-titre, dar și al altor cluburi de top precum U Cluj și Rapid București. În liga secundă, Superbet susține Gloria Buzău.

Compania este implicată și în alte sporturi, precum handbalul. Echipa feminină de handbal CSM București, care evoluează în Champions League, beneficiază de sprijinul financiar al Superbet. De asemenea, Superbet este sponsorul principal al primei ligi de fotbal din România, SuperLiga.

Pe lângă fotbal și handbal, Superbet este prezent în diverse alte discipline sportive, precum baschet, ciclism, șah, kickbox, raliuri, atletism, scrimă, dansuri, înot și schi. Compania sprijină federații, echipe și sportivi români, contribuind astfel la dezvoltarea și promovarea sportului în țară.

Cele mai importante informații despre parteneriatul Superbet cu FC Sao Paolo:

  • Anul înființării Superbet: 2008
  • Suma încasată anual de Sao Paolo din parteneriatul cu Superbet: 9.400.000 de euro

În concluzie, parteneriatul dintre Superbet și FC Sao Paolo deschide noi oportunități și aduce beneficii atât pentru cele două părți implicate, cât și pentru sportul românesc și brazilian. Superbet își consolidează statutul de lider în industria pariurilor și continuă să-și extindă prezența la nivel global.

TAGS:

Superbet, FC Sao Paolo, parteneriat, sponsor, Brazilia, Argentina
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments